Marsha Nampak Comel Jer Bila Perut Nampak Baby Bump, Tapi Lain Pula Yang Berlaku

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Nama Marsha Milan, 35 sememangnya sudah tidak asing lagi dalam dunia seni Tanah Air. Selain daripada menyanyi, Marsha turut aktif bergelar pelakon dan juga pengacara.

Selebriti kelahiran Sabah ini sudah hampir enam tahun mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan dikenali sebagai Mohamed Shaiful Nizam Mohamed Ismail apabila bernikah pada 31 Disember 2015.

Mereka tetap dilihat bahagia dan tidak terlalu memikirkan mengenai cahaya mata walaupun ramai yang mengharapkan pasangan ini segera memperoleh zuriat.

Perut ada baby bump?

Menerusi perkongsian Marsha yang terbaru di Instagram, dia telah memuat naik gambarnya sambil memegang perut.

Hal ini sudah tentu bakal membuatkan netzen mengandaikan dia sedang berbadan dua. Namun, bekas peserta Akademik Fantasia musim ketiga ini meminta agar orang ramai tidak salah faham kerana dia hanya kekenyangan.

Tak hamil pun, cuma kekenyangan

Marsha juga sempat berseloroh supaya netzen tidak bertanyakan perihal sama ada dia hamil atau pun tidak kerana sedari awal dia sudah menafikan hal tersebut.

Ngandung ke tak yang penting sihat

Walau bagaimanapun, menerusi ruangan k0men, rata-rata peminat tetap mendoakan agar penyanyi itu diberi rezeki cahaya mata tidak lama lagi dan memintanya agar tidak putus berdoa untuk keharmonian rumah tangga serta kebahagian bersama suami tercinta.

Inn shaa Allah ada rezeki tak lama lagi

Mudah-mudahan suatu hari nanti

Penangan 2 pinggan nasi

Kalau lelaki yang perut ke depan tapi tak bersalin2 tu panggil ‘baby bump’ jugak ke? Abang-abang jangan mar4h yer. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Marsha Milan kredit ohmymedia

Leave a Reply