Masa Tengok Jen4zah Tu Mata dia Terbuka Separuh T4pi,Amyzaa Aznan Syukur Jumpa Maya Buat Kali Terakhir

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kehilangan se0rang sahabat sejati yang sudah seperti saudara sendiri pastinya meninggalkan kesan yang sangat dalam. Begitulah yang terjadi kepada pelak0n Amyzaa Aznan apabila mengetahui teman rapatnya penyanyi dan pelak0n Myanaliza Ruslee atau lebih dikenali sebagai Maya Matahari meningg@l dunia.Allahy@rharmah dikatakan meningg@l dunia selepas bertarung dengan s@kit kans3r.

“Assalamulaikum. Kak Kaaia berada di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM). Jen@zah telah dibawa ke sini. Insya-Allah jen@zah akan diselesaikan dan diuruskan es0k pagi (pagi ini) dan akan bawa ke Machap, ke kampung Allahy@rhamah.

“Syukur Allahmdulillah akhirnya Kak Kaaia dapat juga berjumpa dengan Allahy@rhamah.

“Masa teng0k jen@zah tu memang mata dia terbuka separuh, tapi Alhamdulilah selepas Kak Kaaia bisik kat telinga dia, Maya, Mija datang, dia tutup rapat mata dia lepas tu,” kata Amyzaa yang tidak dapat menahan sebak.

Amyzaa banyak menyimpan rahsia Allahy@rhamah Maya dan tidak pernah sesekali berk0ngsi dengan sesiapa sahaja. Tambah Amyzaa, dia bersyukur kerana diberi peluang berjumpa walaupun hanya jasad yang tidak bernyaw@.

“Akhirnya dapat jumpa walaupun dia dah tidak bernyaw@. Tapi takpa dapat juga jumpa, hilang rindu,” ucap Amyzaa dalam satu vide0 yang dimuat naik ke 1nstagramnya.

Tambah Amyzaa lagi, sudah 13 tahun mereka tidak bersua, dan dia bersyukur kerana dia dan Didie Alias masih sempat ‘berbicara’ dengan jas@d yang terbujur.

“Terima kasih sahabat, kau tunggu aku dan DD 0rang terakhir sampai. Terubat rindu. Walaupun hanya dapat berbicara dengan jas@d. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply