“Masok air, macam z0mbi3…”-V1de0 Gelagat Emma Maembong Dan Suami Di Majlis Resepsi Buat Ramai Terhibur

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sesuatu perkahwinan akan dianggap tidak lengkap jika adat resam diketepikan.Bersanding bermaksud duduk bersebelah-sebelahan di satu tempat yang istimewa. Amalan ini dianggap sebagai kemuncak majlis perkahwinan dalam adat resam kahwin Melayu.

Bersanding adalah acara terpenting dan sekali seumur hidup bagi sepasang pengantin. Majlis perkahwinan tidak dikira lengkap jika kedua-dua mempelai tidak disandingkan di atas pelamin. Di atas pelamin itu ada kerusi yang dihias cantik.

Tanggal 20 Februari 2020 semalam merupakan tarikh paling bermakna buat pelak0n Emma Maemb0ng yang telah selamat bergelar isteri kepada juruterbang, Muhammad Shazli Azhar dengan sekali lafaz.

Majlis pernikahan mereka berlangsung dengan cukup meriah sekali, pasangan pengantin baru ini tampak anggun dan kacak mengenakan busana berwarna putih.

Apa yang telah menjadi tumpuan semasa majlis resepsi, pasangan ini sempat membuat reaksi yang agak melucukan sehinggakan telah mendapat perhatian para tetamu dan netzen di laman 1nstagram.

azlin_sha Mas0k air tim0h……. But s0 cute

nadyanasuha_ buat gaya mcm tu pun tetap cantik

hi_nnabbyla Tim0h s0 cute

putrinuramanda cantik nyer….mcm ank patung

Namun ada juga yang merasa gelagat ini kurang menyenangkan dan merasakan Emma gedik.

rahimah.nasir Mcm hmpeh

basyirahbadar Mcm z0mbie aku tgk

haannys_ Mcm gedik lebih je

Apa-apa pun semua diminta teng0k dan fikir p0sitif je 0k. Suami dia pun semp0i je layan. Terdahulu, acara resepsi ini turut dimeriahkan dengan persembahan dari Ara J0hari, Wany Hasrita, Kaka dan Ella .

Kelihatan juga rakan artis dan media datang bagi meraikan pasangan sej0li ini. Sem0ga perkahwinan Emma dan suami kekal hingga akhir hayat.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber 1nstagram dramachandelier.0fficial

Leave a Reply