Masuk wad, Datin Eina Azman mohon doa..1ni keputusan ujian C0v1d 19

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n jelita Datin Paduka Eina Azman mem0h0n maaf setelah lama tidak berk0ngsi vide0 masakan untuk peminat dan pengikutnya di laman Instagram kerana d3mam.

Sebagai langkah berjaga-jaga, dia telah membuat test C0v1d19 dan alhamdulillah keputusan negat1f. Menurut Eina lagi, dia sekarang dalam pr0eses untuk kembali sembvh dan akan kembali dengan idea masakan buat semua pengikut IG beliau. Akhir seklai, Eina mem0h0n d0a dari semua suapay dia cepat sembvh

Status terbaru di IG beliau

Rata-rata netzen mend0akan supaya Eina kembali sembuh seperti biasa dan tidak sabar menanti vide0 menu masakan yang terbaru.

Jaga diri Datin!

Cepat sembuh Datin!

Rindu nak teng0k Datin masak!

Tak mekap pun cantik!

Jika dintai media s0sial milik isteri Datuk Paduka Kaiser ini, memang jelas terserlah betapa beliau meminati dunia masakan. Dari menu hidangan utama sehinggalah pencuci mulut, semuanya ‘tersimpan’ kemas di 1nstagram miliknya. Aneka jenis kek, pasta, spageti, lauk-pauk, kuey te0w dan murtabak, semuanya ada. Yang pasti Datin Paduka Eina memang tak l0kek berk0ngsi resipi.

Paling mengagumkan, setiap vide0 masakan beliau memiliki jumlah t0nt0nan tidak kurang daripada 200 ribu dan pernah menerima sehingga lebih 1 juta viewers menerusi resipi c0rn d0g! Walau pertama kali beliau menyediakan sajian tersebut namun hasil air tangan Datin Paduka Eina tidak pernah menghampakan.

Terbaru, ibu kepada pasangan kembar Arianna Audrey dan Karl Kareef ini memuatnaik resipi kuih paling p0pular ketika musim bazar Ramadan iaitu tepung pelita. Menyedari 0rang ramai mungkin sukar untuk mendapatkan kuih tradisi tersebut memandangkan tiada penganjuran bazar Ramadan tahun ini ek0ran w4bak C0v1d19, Datin Paduka Eina terpanggil untuk berk0ngsi resipi.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Eina Azman kredit 0hmymedia

Leave a Reply