“Memang tak la saya nak bagi jumpa baby nanti..”-Dr Erin Lebih Tenang Bl0ck Dai Farhan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Bekas isteri Da’i Farhan, N00rainul Naqim M0hd. Radzi mengakui bahawa dia dan bekas suami tidak pernah lagi berhubung selepas dicer4ikan biarpun dirinya kini sedang mengandung anak hasil perkahwinan mereka.

Bahkan, ahli perniagaan yang dikenali dengan panggilan Dr. Erin itu memberitahu, dia juga sudah menyekat n0mb0r telef0n bekas suaminya itu.

“Saya dah bl0ck ustaz. Saya tak nak ada apa-apa lagi sama ada saya dihubungi atau saya menghubunginya. Jadi, bila saya sekat n0mb0r telef0n, fikiran saya jadi lebih tenang. Kalau saya tak bl0ck, fikiran saya nanti jadi tak tenang fikir macam-macam. Sekarang ni saya lebih gembira dengan kehidupan.

“Biarlah saya sekat ustaz terus. Lagipun saya sudah tidak mahu dikaitkan dengan dirinya lagi,” katanya ketika dihubungi Gempak.

Tidak Akan Benarkan Jumpa Anak Sendiri

Menurut Dr. Erin lagi, bekas suaminya itu ada menyatakan hasrat untuk bertemu selepas anak dalam kandungannya itu lahir.

“Dia ada cakap nanti lepas lahir nak jumpa baby. Bila dia cakap begitu, memang tak lah saya nak bagi dia jumpa dengan baby ini,” katanya.

Begitupun, menurut Dr. Erin, barang-barang peribadi Da’i Farhan masih ada di rumahnya lagi.

“Dia berada di Kelantan lepas keluar dari rumah. Sekarang pula PKP (Perintah Kawalan Pergerakan). Mungkin lepas habis PKP baru dia ambil barang-barangnya semua,” katanya.

Ujarnya lagi, biarpun hubungan tersebut bertahan hanya beberapa bulan sahaja, namun, dia mengakui hidupnya kini lebih tenang.

JANGAN KAITKAN DIA LAGI

“Cumanya t0l0nglah henti kaitkan saya dengan ustaz lagi. Saya ini bukan selebriti. Kalau dulu mungkin saya isteri ustaz, sekarang ni saya bukan isteri sesiapa lagi,” pintanya.

Terdahulu, Dr. Erin mengejutkan ramai pihak apabila mengesahkan dirinya sudah dicer4ikan pada April lalu selepas enam bulan berkahwin. Sebelum kisah percer4ian itu, Dr. Erin turut memaklumkan dirinya hamil dan dijangka bersalin awal tahun depan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit GEMPAK

Leave a Reply