Memang Tak Pernah Ada Dan Tak Kisah Pun..-Rita Rudaini F0kus Hidup Untuk Kerja Dan Anak2

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelakon, Rita Rudaini mend3dahkan dirinya tidak pernah mempunyai waktu bersendiri atau ‘me time’ kerana menyifatkan perkara tersebut sebagai bukan keperluan.

Jelas Rita, dia lebih rela menggunakan waktu yang terluang untuk dihabiskan bersama anak-anak.

“Me time? Memang tak pernah ada dan tak kisah pon. Bagi sistur, me time adalah time dengan anak-anak,” katanya.

Kenyataan tersebut dikongsikan oleh ibu kepada dua orang anak itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman 1nstagram.

Katanya lagi, sebagai ibu, fokus hidupnya hanyalah mengenai kebahagiaan keluarga serta kerjaya yang dimiliki dan dia jelas gembira dengan perkara tersebut.

“Hidup sisturr, kerja-rumah-keja-rumah. Sisturr happy dan bersyukur. Sisturr tak minta mewah. Tak sesuai dengan hidup sisturr. Cuma mintak sihat tubuh badan dan bahagia di samping anak-anak yang soleh,” jelasnya lagi.

Dalam pada itu, Rita turut berharap agar dirinya terus diberikan kesihatan yang baik untuk sentiasa berada disamping anak-anaknya.

Melihat di ruangan k0men, rata-rata netzen menyifatkan anak-anak Rita sebagai beruntung kerana dikurniakan ibu yang sangat penyanyang dan juga perihatin.


Terdahulu, Rita sebelum ini pernah mendirikan rumahtangga dengan pemain bola sepak, Mohd Aidil Zafuan pada tahun 2008.

Bagaimanapun, mereka berpis4h kira-kira lima tahun selepas itu dan hasil perkongsian hidup, keduanya dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki yang masing-masing berusia 12 dan 10 tahun.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber: 1nstagram Rita Rudaini kredit MH

Leave a Reply