Memiliki Wajah Seiras Dengan Ashraf-‘Kembar’ 4rwah Ashraf Bikin Kec0h Mahu Melamar BCL

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Se0rang lelaki di sini menjadi tumpuan dan vir@l di media s0sial dek kerana kenyataannya yang mend@kwa menyerupai suami BCL, Ashraf Sinclair.

Malah dia juga mend@kwa memiliki misai dan janggut tipis yang serupa dengan Ashraf Sinclair. Lelaki tersebut tiba-tiba sahaja menjadi tumpuan dan menjadi t0pik perbualan hangat di media s0sial Ind0nesia.

Setelah pemergian Ashraf, BCL sedang berusaha untuk kembali menjalani kehidupan seperti biasa tanpa kehadiran Ashraf. Namun begitu nampaknya tidak mudah baginya untuk melupakan kesedihannya akibat kehilangan suami tercinta.

Seperti apa yang berlaku ketika BCL menjadi juri dalam rancangan Ind0nesian Id0l 2020. BCL tidak mampu lagi menahan kesedihannya dan kelihatan menangis teresak-esak sewaktu persembahan Judika.

Belum pun genap 40 hari Ashraf Sinclair meninggal dunia, rakyat Ind0nesia dikejutkan dengan pengakuan se0rang lelaki yang memanggil dirinya seperti suami Bunga Citra Lestari atau BCL.

Pengakuan lelaki ini tiba-tiba menjadi vir@l kerana keinginannya untuk berkahwin dengan BCL. Lantas lelaki yang tidak dikenali identiti itu terus menerima pelbagai k0men sinis daripada warganet.

Seperti diketahui, suami Bunga Citra Lestari meninggal dunia pada usia 40 tahun akibat serangan jantung pada 18 Februari. Malah ramai juga tahu bahawa Ashraf sebagai se0rang artis yang jauh dari k0ntr0versi dan sangat sayang kepada keluarganya. Bahkan BCL juga hanya mengetahui bahawa suaminya telah menjadi penderma tetap Yayasan Yatim Piatu selama 4 tahun yang lalu.

Walau bagaimanapun, di tengah-tengah kesedihan BCL, muncul se0rang lelaki yang ingin berkahwin dengannya. Lelaki misteri ini mend@kwa mempunyai wajah seiras dengan arw@h Ashraf. Fuhh..Berani betul lelaki ni

Dalam kapsyen f0t0, se0rang lelaki memakai baju biru dengan kerah hitam dengan senyuman. Dengan rambut hitam pinggang dan kumis dan janggut yang dia mend@kwa serupa dengan Ashraf Sinclair.

Lantas netzen memberikan k0men-k0men sinis terhadap lelaki itu kerana ia langsung tidak kelihatan seperti Ashraf. Malah mereka turut berkata lelaki misteri tersebut sedang berkh4yal kerana mahu berkahwin dengan BCL.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit tribunews

Leave a Reply