“Menurut D0ktor Terdapat Dua Kantung Tapi..”-Nadya Syahera Keguguran,Sifatkan Belum Ada Rezeki Nak Timang Anak Kembar

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Suami kepada pelak0n, Nadya Syahera iaitu Fizul Nawi ada memaklumkan isterinya itu mengalami keguguran anak kembar menerusi Instagram pada Isnin.

Tiada rezeki untuk timang permata hati kembar, Nadya seperti yang dipetik Harian Metr0 pula menjelaskan dirinya disahkan hamil kembar selepas membuat pemeriksaan pertama minggu lalu. Bagaimanapun, d0kt0r memaklumkan kandungannya mengalami masalah.

“Pada awalnya saya tak tahu pun sedang hamil tapi naluri hati saya kuat mengatakan saya sedang berbadan dua. Jadi, saya membuat pemeriksaan menggunakan kit ujian kehamilan.

“Menerusi ujian itu saya didapati p0sitif. Kemudian baru saya pergi membuat pemeriksaan di dua klinik. Kedua-dua d0kt0r memaklumkan usia kandungan yang baru berusia enam minggu itu mengalami masalah.

“Menurut d0kt0r terdapat dua kantung tapi hanya satu saja yang masih ada dan kedudukannya tidak n0rmal. Disebabkan tidak sedap hati saya nekad ke H0spital Pakar Wanita dan Kanak-kanak AVISENA, Shah Alam untuk membuat pemeriksaan lanjut.

“Alhamdulillah, sekitar jam 9.30 pagi tadi saya selesai melalui pr0ses Dilatati0n & Curettage (D&C) iaitu mencuci saki-baki janin yang tertinggal,” katanya.

Menurutnya lagi, meskipun dia dan suami teruja menantikan cahaya mata kembar itu namun mereka reda dengan ujian yang menimpa.

“Kehamilan ini amat tidak disangka, tapi apabila dapat tahu hamil anak kembar, kami berdua begitu teruja dan cemas sebab bukan mudah nak menjaga kandungan.

“Namun, apabila d0kt0r memaklumkan kandungan kembar saya dalam keadaan tidak stabil, saya sudah bersedia dengan segala kemungkinan. Mungkin belum rezeki nak ada ada kembar,” katanya p0sitif.

Terdahulu, bintang drama ini berkahwin pada 25 September 2015. Hasil perk0ngsian hidup selama lima tahun, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Aleena R0se, 3, dan M0hamad Dayyan, 2. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Harian Metr0

Leave a Reply