Muat Naik F0t0 Baju Raya Sedondon Menguatkan D4kwaan Harris Alif Sedang Bercinta Dgn Intan Ladyana

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Zaman sekarang ini, dah tak pelik kalau segelintir pasangan itu si wanita lebih tua daripada yang lelaki. Bak kata pepatah, usia hanyalah angka dan tak sepatutnya menjadi penghalang kepada rasa cinta di antara sesiapa pun.

Baru-baru ini berterbangan khabar angin mengatakan bahawa pelak0n cantik iaitu Intan Ladyana berkemungkinan menjalin hubungan dengan pelak0n muda iaitu Harris Aliff.

Penyanyi dan pelak0n remaja, Harris Alif dikhabarkan sedang menyulam hubungan cinta dengan aktres Intan Ladyana. Harris memuat naik f0t0 mengenakan pakaian raya sed0nd0n bersama Intan di laman s0sial Instagram miliknya dan perkara terbabit mengundang teka-teki ramai peminat.

“Sec0nd raya with l0ve,” tulis Harris di ruangan kapsyen.

Di ruangan k0men, kebanyakan peminat mend4kwa mereka sedang menjalin hubungan cinta. Netzen juga memperkatakan mengenai jarak usia Harris dan Intan.

Harris bakal memasuki usia 21 tahun pada September ini manakala Intan pula akan menyambut hari lahir ke-38 pada Jun ini.

Khabar angin ini mula menjadi buah mulut netizen apabila Harris tidak segan untuk berk0ngsi gambar mereka berdua bersama di laman Instagram rasminya. Bahkan Intan dan lelaki itu turut menyambut hari raya kedua bersama.

Kapsyen yang mengiringi entri tersebut nyata menimbulkan tanda tanya ramai peminat kerana Harris menggunakan bentuk hati bagi menggambarkan Intan Ladyana.

Walaupun tidak dapat dipastikan kesahihan sebenar disebalik hubungan pasangan selebriti ini, rata-rata k0men yang ditinggalkan 0leh pengikut Harris nampaknya p0sitif dan turut meny0k0ng hubungan tersebut.

Kita nantikan penjelasan daripada tuan punya badan sendiri ya. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih!

Leave a Reply