Muatnaik Vdeo Comel, Namun “Baby Bump” Bella Pula Yang Jadi Perhatian

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Beberapa hari ini, Satu v1deo pendek yang dikongsikan Bella Astillah mencvri perhatian peminat apabila ia sudah pun ditonton hampir 500,000 kali selepas dimuat naik di Inst4gram pada Jumaat.

Melakukan ‘step’ tarian ringkas bersama adiknya Didi Astillah bagi mempromosikan satu produk mengawal berat badan, ‘baby bump’ ibu beranak satu ini juga sudah pun jelas kelihatan.

Tulisnya pada sisi kapsyen, dia juga mahu menghadiahkan produk berkaitan memandangkan dirinya yang berbadan dua ketika ini hanya dengan melakukan beberapa langkah mudah.

Malah, para peminat termasuk rakan artis turut sama memberikan reaksi dan ada di antara k0men yang diberikan mendapat respon dari tuan punya badan.

Jika terdahulu, peminat sebelum ini mengetahui mahligai yang dibina Bella bersama suaminya, Aliff Aziz pernah dilanda kemelut sebelum ini.

Malah Bella juga pernah memfailkan permohonan cer4i secara baik terhadap Aliff pada 21 Mac lalu. Bagaimanapun, keduanya kini kembali bersama dan Bella turut memaklumkan berita gembira yang dirinya sedang hamil anak kedua.

Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016 dan dikurniakan seorang anak, Ayden yang kini mencecah usia tiga tahun. Anak pun comel..

Takdir Allah selalu luar biasa. Siapa sangka dalam menghadapi kemelut yang begitu berat, malah akhirnya mereka ber duan kembali bersama jua. Semoga hubungan mereka kekal harmoni dan bahagia selalu.

Min memang suka sangat tengok Bella ni,,, comel sokmo. Harap peminat dapat memberi sokongan kepada beliau dan keluarga beliau. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Foto dari Inst4gram Bella Astillah, Kredit MH

Leave a Reply