“Mudah betul…”-Sekali Zulin Aziz Minta,Fikry Sanggup Bagi RM29k!

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Buat peminat rancangan hiburan Trek Selebriti, pastinya sudah biasa dengan segmen pr4nk yang dikenakan kepada para selebriti jemputan terhadap 0rang yang dikenali mereka sekali gus berjaya mencuit hati pen0nt0n.

Vide0 teaser rancangan hiburan ini pula sering di k0ngsikan sebelum ia di tayangkan pada setiap Rabu pada jam 11 malam menerusi siaran Astr0 Ria bersama h0s Aliff Farhan.

Jika pada minggu lalu, warganet dapat melihat vide0 pendek Nabila Razali membuat pr4nk terhadap ibunya, kali ini tidak disangka-sangka pen0nt0n dapat melihat gelagat selebriti serba b0leh, Zulin Aziz pula apabila dia turut tidak terkecuali melakukan pra4nk.

Nampaknya, vide0 prank Zulin Aziz turut menarik perhatian peminat dan pengikut apabila dia juga memuat naik rakaman prank di 1nstagram miliknya sehingga hampir mendapat 170 ribu t0nt0nan sejak vde0 itu di k0ngsikan semalam.

Pada kali ini, Zulin Aziz perlu membuat pr4nk terhadap rakan pelak0n, Fikry Ibrahim. Menggunakan bakat lak0nannya, dia berlak0n dengan meminta bantuan Fikry mengenai wang dan dia yang pada mulanya mengadu tentang wang sewa rumah lalu diberikan sebanyak RM 9,000.

Bukan hanya itu, Zulin mengadu pula mengenai kedai yang memerlukan wang sebanyak RM 20 ribu dan tanpa di duga dengan mudahnya Fikry sanggup memberikan kepada rakannya itu.

Dalam pada itu, di ruangan kapsyen Zulin sememangnya akui bahawa pelak0n itu merupakan se0rang yang baik hati. Di ruangan k0men pula, ternyata sikap baik Fikry membuatkan dia menerima pelbagai reaksi p0sitif warganet.

Reaksi ramai

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber HCL

Leave a Reply