Muncul Di Sepahtu Reunion Live 2020, Azwan Ali buat Jep Sepahtu Tak ‘keruan’

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Bagi peminat program Sepahtu Reunion, episode lepas Cik B dating, Minggu ni diva AA pulak guys. Memang kelakar abis. Jom baca.

Selebriti sensasi Azwan Ali mencuri perhatian wargamaya apabila menjadi pelakon undangan bagi program Sepahtu Reunion Live 2020 malam tadi.

Menerusi lam4n sosi4l Tw1tter, seorang pengguna berkongsi sepotong video sedutan program yang bersiaran secara langsung di Royal Theather, Shah Alam.

“Minggu lepas Jep bahan Azwan Ali, minggu ni Diva AA datang betul-betul! Kelakar tengok muka Jep hahahahaha,” tulis pengguna itu menerusi satu kicauan.

Abang Salleh@abgsalleh87, Minggu lepas jep bahan azwan ali, minggu ni diva aa datang betul2 😂😂😂 kelako tengok muka jep-sepahtureunionlive

Pada sedutan video berdurasi lebih dua minit itu, Azwan memegang watak sebagai seorang jurufoto yang mengambil foto perkahwinan babak persandingan Jep dan pelakon Isyariana.

Tambah gamat apabila Jep terpaksa menggunakan nama usahawan muda Cik B untuk meminta Azwan keluar seusai tamat babaknya. Hasil tinjauan Gempak di ruangan Tw1tter, rata-rata wargamaya terhibur dengan aksi Azwan yang sudah lama tidak membuat kemunculan di kaca TV.

Antara k0men n3tzen: “Hahahahahaha see my level datang!” kata seorang wargamaya. “Hahaha. Tak tahulah nak gelak ke nak nangis Jep tu,” k0men seorang wargamaya.

Namun, ada juga wargamaya yang tidak setuju apabila pihak produksi memilih Azwan Ali menjadi cameo pada episod kali ini. “Orang Malaysia ni b0doh, pergi jemput dia sedangkan kita tak patut layan dia, ni semua sebab rating,” luah seorang wargamaya.

“Hmm berani ek datang lepas kata pelawak s4mpah,” tegur seorang wargamaya lagi. Program Sepahtu Reunion Live 2020 bersiaran secara langsung pada setiap Jumaat, 9 malam di saluran Astro Warna (132) dan Warna HD (124). Sama2 kita ikuti episode selepas ini pula.

Apa mcam? Kelakar kan? Apa Kata Anda mengenai artikel di atas? M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber dari gempak

Leave a Reply