Muntah tak henti,s4kit perut berpanjangan..anak kedua masih menyusu badan-Amyra Rosli alami ker4cunan makanan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PELAK0N Amyra R0sli mendapatkan rawatan kira-kira sejam di sebuah pusat perubatan akibat mengalami ker4cunan makanan. Suaminya Amar Baharin berkata, aktres itu mengalami muntah-muntah dan sakit perut yang serius selepas pulang dari rumah keluarga mereka pada Isnin.

“Amyra mengalami ker4cunan makanan yang agak teruk juga. Sebabkan banyak kali dia muntah tak berhenti dan mengalami s4kit perut yang berpanjangan, saya ambil keputusan bawa dia ke h0spital.

“Anak kedua kami masih lagi menyusu badan, saya takut akan beri kesan kepada baby sebab itu, saya terus bawa Amyra jumpa d0kt0r.

“Selama satu jam juga Amyra di h0spital semalam (Isnin) untuk rawatan. Alhamdulillah, keadaan dia semakin baik tapi sekarang sambung berehat di rumah saja,” kata Amar ketika dihubungi mStar pada Selasa.

“Anak kedua kami masih lagi menyusu badan, saya takut akan beri kesan kepada baby”,-AMAR BAHARIN

Sebelum ini, Amar atau nama sebenarnya Amar M0hd Baharin, 35, memuat naik f0t0 Amyra sedang terlantar s4kit di sebuah h0spital dengan kapsyen mend0akan kesembuhan isterinya di Instagram.

Ruang k0men di perk0ngsian Amar itu dipenuhi dengan d0a netzen agar pelak0n drama bersiri p0pular Nur itu cepat sembuh dan kembali sihat seperti biasa.

Dalam pada itu, beberapa rakan selebriti turut meninggalkan k0men mend0akan Amyra dalam keadaan baik biarpun mereka tidak mengetahui peny4kit yang dialami aktres itu.

Amar dan Amyra mendirikan rumah tangga pada 2016. Pasangan itu dikurniakan dua 0rang cahaya mata iaitu Aqeef Anaqi, 2 dan Ayra Aryssa yang lahir pada 1 Februari lalu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply