‘My Life Partner’-Azar Azmi dan Fiz0 0mar Sedang Hangat Bercinta

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Rsanya bukan kali pertama ianya diperkatakan, sejak kebelakangan ini hubungan rapat Azar Azmi dan juga Fiz0 0mar menjadi perhatian apabila dilihat sering bersama dan memuat naik gambar bersama di media s0sial.

Spekulasi hubungan Fizo dan Azar mula diperkatakan apabila dipertemukan menerusi drama Maaf Tak Indah, selain kerap bersama menghasilkan vide0 yang dimuat naik dalam laman Y0uTube.

Keakraban mereka itu sekaligus menimbulkan sp3kulasi mengenai status hubungan mereka meskipun tidak mengiyakan. Sebelum ini, Fiz0 berkata dia selesa berkawan dengan Azar, namun masih jauh lagi untuk mentafsirkan hubungan mereka.

Bagaimanapun, menerusi satu perk0ngsian terbaru di Instagram Azar, pelak0n itu dilihat ada memuat naik gambarnya bersama Fiz0 dengan kapsyen panjang menjadi perhatian ramai se0lah mengiyakan hubungan mesra diantara mereka.

Menerusi entri itu, Azar mengucapkan terima kasih buat ‘my life partner’ seakan ditujukan buat kekasih hati.

“Thank y0u t0 my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat meny4kitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in p0siti0n,” tulisnya.

Perk0ngsian Azar itu mendapat pelbagai reaksi daripada netzen yang mend0akan kebahagian mereka serta cepat-cepat mendirikan rumah tangga. Tidak kurang juga, ramai yang mengatakan Fiz0 dan Azar sangat sepadan.

Terdahulu, Azar Azmi pernah bertunang dengan se0rang penerbit filem pada Disember tahun lalu dan majlis pernikahan dijangka berlangsung hujung tahun ini, namun ikatan tersebut terlerai pada Februari lalu.

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men dan Share Ya. Terima Kasih ! Sumber R0tikaya

Leave a Reply