Nabila Razali luah rasa bila dik3cam menyanyi sumb4ng,Hael Husaini beri kata dua

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Beberapa hari yang lalu tul4r di media s0siaI vide0 Nabila Razali menyanyikan lagu single terbarunya yang hits Peluang Kedua dalam salah sebuah rancangan hiburan di Astr0 Ria.

MaI4ngnya semasa Nabila membuat persembahan tersebut secara langsung, suaranya agak terg4nggu hingga lari nada pada beberapa bahagian lagu terbabit. Apabila lagu tersebut tul4r ramai yang mengkr1tik Nabila kerana tidak mampu menyanyikan lagu sendiri dengan baik.

Malah tak kurang juga yang merendahkan keb0lehan Nabila dan mempertik4ikan lagu Peluang Kedua sepatutnya dinyanyikan 0leh Hael Husaini.

Nabila akhirnya memuat naik penjelasan serta perm0h0nan maaf atas apa yang berlaku. Dia mengaku apa yang berlaku adalah kerana kesilap4nnya sendiri dan dia akan berusaha memperbaiki kelemah4nnya pada masa akan datang.

Buat masa ini dia memerlukan s0k0ngan dari para peminat dan peny0k0ngnya. Perkara sebegini adalah sesuatu di luar kawalan, ramai lagi penyanyi pr0fessi0nal yang pernah mengalami situasi yang sama.

Nabila merupakan antara penyanyi baru dan seajarnya dia diberikan peluang utnuk memperbaiki mutu v0kal dan persembahannya di atas pentas.

Melihat kepada status yang dimuat naik, ternyata Bella sangat terk3san dengan apa yang berlaku. Jika dilihat pada media s0siaI ramai yang mengkr1tik malah meragui keb0lehan Bella untuk menyanyi.

“Bella,its 0kay. Setiap penyanyi c0nfirm pernah jadi macamt u. Macam Kak Shiha cakap malam tu,Bella impr0ve banyak tau. Abaikan kata-kata n3gatif, just keep it up & d0nt think t00 much. Semua 0rg belajar dari kesil4pan dan apa yg jadi tu,is n0rmal.Hugs” Shiha Zikir

“Kita manusia kakak. Benda bukan kita plan untuk jadi pun. Yang penting, y0u’ve impr0ved a l0t than bef0re. Be pr0ud 0f y0urself. L0ves” – Wani Kayrie

“Tiada penyanyi yang tak buat sil4p kat atas pentas, teruskan kerjaya.” – Mark Adam

“Still proud of you.” – Hael Husaini

Sem0ga Nabila tak putvs asa ye untuk terus majukan diri dalam industri hiburan. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Mehbaca

Leave a Reply