Netzen B0ngkar Siapa Aen Syahera,Rupanya Isteri Baru Bapa Tiri Yang Buat Lap0ran P0lis.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Beberapa hari ini hangat di laman s0sial berikutan isu anak lelaki pengasas k0smetik Dnar, Allahy4rhamah Faziani R0hban Ahmad yang telah menghantar mesej berbaur ugvtan kepada bapa tirinya.

M0hamed Akhbar Hakim Jasmin difahamkan did4kwa berikutan mengugvt untuk mendatangkan kemud4aratan kepada bapa tirinya dengan menghantar mesej pesanan ringkas menerusi aplikasi WhatsApp.

“Papa ingat deh, kalau adik 0re mti, 0re g p4ncung belak0.”

Menjengah ke ruangan 1nstagram pemuda berusia 20 tahun terbabit sejak beberapa hari lalu, dia ada berk0ngsikan liputan daripada pihak Buletin TV3 berkaitan pen4hanannya itu. Dalam berita berkenaan, dia did4kwa meng4sari ibu tiri-nya di sebuah pusat membeli belah sebelum lap0ran kepada pihak berwajib dibuat. Patuh kepada tuntutan undang-undang, dia melalui pr0ses sia-satan dengan tenang bersama pihak p0lis.

Melalui lap0ran Berita Harian, hubungannya bersama si ayah dikatakan menjadi reng-gang selepas lelaki itu berkahwin baru. Tidak ketinggalan, Aqbar turut did4kwa telah menghantar sebuah mesej ugvtan menyebabkan kem4tian kepada ayah tirinya itu. Tidak pasti apakah kemelut sebenar yang sedang melanda keluarga mereka, namun cara penulisan jejaka ini di setiap p0sting ternyata menimbulkan pelbagai pers0alan.

Tidak sampai setahun kem4tian arw4h, bapa tiri berkahwin dengan wanita muda

Kisah ini sekali gus menjadi bualan hangat para warganet dan menjadi tanda tanya sehinggakan Iqbar sanggup bertindak sedemikian rupa. Melihat kepada carian k0men netzen, mereka memb0ngkarkan kisah bahawa bapa tirinya, Shah Rizal telah berkahwin dengan Aen Syahera yang juga se0rang pengasas k0smetik Syahera Beauty

Aen Syahera juga pernah membintangi drama Syahmi Sazli dahulu iaitu . Menguatkan lagi d4kwaan apabila tampil individu yang pernah terserempak Shah Rizal dan Aen menaiki penerbangan ke Kuala Lumpur bersama-sama pada awal tahun lalu.

Bertekak Dgn Ibu Ti1ri, Hubungan Renggang Lepas Ayah Kahwin Baru

Tahun lalu, Faziani R0hban Ahmad telah terk0rban dalam sebuah 1nsiden jalan raya di Thailand. Walaupun namanya jarang disebut-sebut ketika hidup, pemergiannya ditangisi dengan kisah amal jariahnya selama ni.

Kini sudah lebih setahun berlalu, timbul pula satu k0nflik kurang enak apabila anak sulungnya iaitu Aqbar Hakim Jasman dikatakan dit4han 0leh pihak p0lis.

Adik mula bagi petunjuk

Adiknya Irdiena Hakim juga dilihat seperti memberikan ‘petunjuk’ tentang mas4lah besar yang sedang melanda abangnya. Bukan sahaja sering menyebut tentang ‘kebenaran’ yang bakal terb0ngkar kelak, malahan gadis cantik ini menyifatkan mereka sekeluarga akan terus kuat demi mempertahankan legasi perniagaan peninggalan Allahy4rham ibu.

Mama pesan… jangan berebut harta’

BARU-BARU ini, mama berpesan kepada semua lapan anak termasuk empat anak tiri serta adik beradik supaya tidak bergaduh dan jangan berebut harta dunia sekiranya berlaku sebarang kejadian tidak diingini terhadapnya.”

Demikian kata anak tiri kepada pengasas pr0duk kecantikan Dnars Skincare, Faziani R0hban Ahmad, 39, yang meningg4l dunia dalam kem4langan di Pattani, Thailand.

Ainul Atiya Ahmad Shah Rizal, 18, berkata, ibu tirinya yang dipanggil mama juga meluahkan rasa se0lah-0lah semakin dekat dengan arw4h bapanya dan membayangkan jika meningg4l dunia nanti

Dengan perkembangan terkini, sem0ga apa hal yang berlaku antara mereka dapat di selesaikan dengan baik. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Inf0 Meecks, Mymetr0

Leave a Reply