Netzen d4kwa tiru cara Ali Gatie ded4h nombor fon peribadi,Nabila Razali beri reaksi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Nabila Razali menyangkal d4kwaan sesetengah pihak bahawa dirinya cuba men1ru cara penyanyi antarabangsa, Ali Gatie yang terlebih dahulu mended4hkan n0mb0r telef0n peribadinya kepada peminat di Malaysia menerusi platf0rm Tw1tter, awal Mac lalu. Sebaliknya, bintang ini mempunyai alasan tersendiri berbuat demikian.

“Berk0ngsi n0mb0r peribadi di laman s0sial bukan satu ‘trademark’. Sesiapa saja b0leh berbuat demikian, sama seperti saya yang berk0ngsi n0mb0r telef0n apabila jumlah t0nt0nan lirik vde0 Peluang Kedua mencecah satu juta t0nt0nan di Y0uTube.

“Itu adalah janji saya kepada peminat di laman s0sial jika lagu itu berjaya mencapai sasaran 1 juta t0nt0nan pada hari kedua dilancarkan.

“Sejujurnya, saya tidak tahu menahu tentang ada artis lain turut melakukan tindakan sama hingga ada netzen yang maklumkannya di laman s0sial. Bagi saya, masing-masing mempunyai cara tersendiri untuk tujuan pr0m0si.

“Lagipun ramai yang tahu saya dan pihak pengurusan sentiasa mencari idea kreatif untuk mempr0m0sikan setiap lagu baru dilancarkan. Saya tak rasa apa yang dibuat ini satu kesalahan atau men1ru sesiapa.

“Memandangkan kita semua dalam temp0h Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), saya kira ini adalah idea efektif untuk mempr0m0sikan lagu baru kepada peminat.

“Saya juga tidak b0leh keluar untuk aktiviti pr0m0si di radi0 atau televisyen. Jadi ini salah satu cara terbaik untuk mendekatkan diri dengan peminat,” katanya seperti yang dipetik Harian Metr0.

Sementara itu, Nabila turut merasa teruja selepas single barunya, Peluang Kedua, meraih sambutan luar biasa seterusnya mengakui telef0n bimbitnya tidak henti berdering dan dihujani mesej di Whats4pp.

“Sehingga kini saya menerima lebih 35,000 ribu mesej di Whats4pp. Saya sendiri terkejut dengan maklum balas p0sitif peminat terhadap lagu Peluang Kedua ini.

“Buat masa ini, saya hanya sempat menjawab beberapa panggilan telef0n apabila mereka meminta saya sendiri menyanyikan lagu Peluang Kedua secara langsung. Baru saja letak telef0n, sudah ada panggilan baru.

“Belum lagi mesej yang menderu masuk sehingga telef0n bimbit saya tersekat. Namun saya akan cuba melayan mesej yang masuk itu. Paling melucukan ada juga peminat yang mencipta kumpulan Whats4pp supaya saya dapat berinteraksi dengan keluarga serta rakan mereka.

“Apapun saya sangat gembira dan tak sangka dengan maklum balas luar biasa seperti ini,” jelasnya lagi.

Terdahulu Nabila ada berk0ngsi n0mb0r telef0n peribadi selepas berjanji andai lirik vde0 lagu Peluang Kedua berjaya mencapai satu juta t0nt0nan pada hari kedua pelancaran.

Sehingga kini lirik vde0 lagu Peluang Kedua di Y0uTube sudah meraih lebih 1.5 juta t0nt0nan. Lagu berkenaan merupakan ciptaan sepenuhnya Hael Husaini.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Harian Metr0

Leave a Reply