Netzen Mulut Pu@ka Doakan Kegugvran,Perasaan Eyra Hazali Terganggu

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas tiga bulan mendirikan rumah tangga dengan penjaga g0l J0h0r Darul Ta’zim (JDT), Muhammad Haziq Nadzli, pelak0n Eyra Hazali mengumumkan dirinya telah hamil.

Walaupun begitu ,aktres Eyra Hazali mended@hkan mendapat resp0n neg@tif daripada netzen yang bermulut pu@ka selepas berk0ngsi berita kehamilan kepada umum. Kata Eyra, terdapat segelintir manusia yang sanggup mend0akan supaya kandungannya gugur.

“Tujuan umum kehamilan kerana mahu berita gembira ini keluar daripada mulut saya, bukannya 0rang lain. Tak sangka pula pengumuman ini mendapat maklum balas neg@tif.

“Ada yang tak suka hingga mend0akan perkara tak baik terhadap kandungan. Kalau saya ceritakan semuanya, mesti ramai yang terkejut.

“Antara k0men yang paling tervk diterima selepas membuat pengumuman kehamilan adalah ada yang menganggap saya terlalu gembira dan akan gugur tak lama lagi,” katanya kepada Gempak.

Eyra telah ditemui ketika majlis tayangan perdana filem Ratu Kala Jengking: Puteri Ker@nda di mmCineplexes, e-Curve, Damansara.

Dalam pada itu, pelantun utama drama Mr Grey akui perasaannya agak terganggu dengan k0men-k0men yang ditinggalkan di media s0sial.

“Kasihan bayi saya, belum lahir lagi sudah menerima kec@man netzen. Tak dinafikan, em0si saya terganggu apabila membaca k0men tetapi saya tak balas. Malas nak layan dan saya biarkan sahaja. Lebih baik saya f0kus kepada kehamilan saya.

“Selalunya Haziq akan baca k0men terlebih dahulu, selepas saya bangun tidur. Mana-mana k0men tidak sesuai dan berunsur neg@tif, dia akan sekat sebelum saya baca.

“Walhal, saya sudah baca awal-awal, cuma berpura-pura tak tahu. Dia pantau k0men kerana saya sering menjadi mangs@ ser@ngan netzen sejak kami berkahwin,” katanya lagi.

Eyra dan Haziq berkahwin pada 1 N0vember 2019 selepas dua tahun berkenalan. Berita kehamilan itu dik0ngsi Eyra menerusi satu rakaman v1de0 ‘unb0xing’ yang did@kwa hadiah pemberian sese0rang sempena perkahwinannya. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply