Netzen sp3ku Keluarga Bachchan Bermasalah.1ni Ahli Keluarga Terbaru Yang Baru Sahaja Disahkan P0sitif

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n B0llyw00d terkenal, Amitabh Bachchan dan anaknya, Abhishek Bachchan kini dirawat di H0spital Nanavati selepas disahkan p0sitif C0v1d19, semalam. Indiat0day melap0rkan, Amitabh Bachchan dibawa ke h0spital selepas mengadu sesak nafas.

Perkara itu disahkan sendiri pelak0n itu menerusi ciapan di Tw1tter miliknya dan meminta sesiapa yang pernah berhubung atau bertemunya membuat ujian C0v1d19.

“Saya disahkan p0sitif C0v-19. Sudah dipindahkan ke h0spital. Keluarga dan kakitangan sudah menjalani ujian dan sedang menunggu keputusan. Mana-mana individu yang berhubung atau bertemu saya dalam temp0h 10 hari lalu dim0h0n membuat ujian,” katanya dalam ciapan berkenaan.

Bagaimanapun, ahli keluarga lain termasuk Jaya Bachchan, Aishwarya Rai Bachchan dan disahkan neg4tif. Sementara, Abhishek Bachchan menerusi ciapan di Tw1tternya turut memaklumkan “Hari ini, saya dan ayah disahkan p0sitif C0v1d19.

Kami berdua mempunyai simpt0m ringan dan dimasukkan ke h0spital. Kami sudah memaklumkan kepada pihak berkuasa, keluarga dan kakitangan supaya melakukan ujian. Saya meminta semua supaya tidak panik dan bertenang. Terima kasih”

D0kt0r turut mengesahkan perkara itu kepada India T0day bahawa Amitabh Bachchan mempunyai gejala dan diku4rantin di rumah sebelum dimasukkan ke H0spital Nanavati, petang Sabtu. Pelak0n veteran itu berada di rumah sejak perintah berkurung di negara itu pada 25 Mac lalu.

Namun, baru-baru ini, beliau membuat rakaman kandungan pr0m0si untuk kuiz Kaun Banega Cr0repati dan beberapa pr0jek di rumahnya, serta mempunyai k0ntak dengan kru pr0duksi yang hadir ke rumahnya. Sementara, Abhishek Bachchan, dilihat berada di studi0 dubbing di Mumbai beberapa kali seminggu lalu.

Aishwarya Rai, anak perempuan juga p0sitif C0VID-19

Pelak0n p0pular B0llyw00d, Aishwarya Rai Bachchan dan anak perempuannya disahkan p0sitif C0V1d19, hari ini.

Bekas ratu cantik dunia itu disahkan p0sitif sehari selepas bapa mertuanya, megastar veteran B0llyw00d, Amitabh Bachchan, 77, serta suami Aishwarya, Abhishek Bachchan,44, dimasukkan di H0spital Super Speciality Nanavati, Mumbai selepas ujian pengesahan C0V1d19 mendapati dua beranak itu p0sitif j4ngkitan itu.

Menteri Kesihatan Maharastra, Rajesh T0pe dalam cipaan di Tw1tternya pada Ahad memaklumkan yang Aishwarya dan anak perempuannya yang berusia lapan tahun disahkan p0sitif. Reuters pula melap0rkan, setakat ini belum ada sebarang maklumat yang menyatakan mereka dimasukkan di h0spital atau sebaliknya.

Terdahulu, kenyataan rasmi daripada Kementerian Kesihatan memberitahu, Amitabh dan Abhishek berada dalam keadaan stabil. Legenda perfileman Hindu, Amitabh dalam ciapannya di Tw1tter pada Sabtu memaklumkan dia dan anak lelakinya, Abhishek disahkan v1rus itu.

Dalam hantaran itu, beliau juga meminta mereka yang mempunyai k0ntak rapat dengannya membuat ujian saringan. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber HMETR0 0NLINE, ASTR0 AWANI

Leave a Reply