Netzen syak Ayda Jebat dah tinggal sebumbung dengan tuning,1ni resp0n balas Ayda Jebat yang langsung tak diduga

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

LEBIH dua bulan mengikat tali pertunangan, pasangan pelak0n Ayda Jebat dan Nabil Mahir kelihatan semakin mesra apabila banyak menghabiskan masa bersama sepanjang temp0h Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Namun yang kurang menariknya apabila netzen mula berteka-teki sama ada mereka tinggal serumah kerana kerap berk0ngsi perkembangan bersama di laman s0sial.

“Ser0n0knya… belum kahwin b0leh satu rumah walaupun realiti ada ramai di rumah, ni berdua saja dalam vide0.

Nabil dan Ayda sering berk0ngsi f0t0 dan vide0 mereka di kediaman yang sama.

“Dulu-dulu aku bertunang jangan harap dapat jumpa macam ni selalu,” k0men se0rang netzen.

Bagaimanapun kembimbangan yang dibangkitkan netzen terjawab apabila Ayda atau nama sebenarnya Nur Suhada Jebat, 28, membalas k0men berhubung isu berkenaan.

Pelak0n drama Bukan Gadis Biasa ini berkata dia masih tidak berani untuk keluar rumah dalam keadaan p4ndemik C0v1d19 yang masih belum pulih sepenuhnya.

“Kita masih tak berani nak keluar sangat… t4kut.

“Jadi, lebih baik jumpa, mesyuarat, penggambaran di rumah. Lebih selamat dan selesa. Tak perlu pakai mask dan sanitizer,” tulis Ayda.

Ayda dan Nabil mengikat tali pertunangan secara dalam talian (0nline) pada 28 April lalu. Kisah perhubungan pasangan selebriti ini mula menjadi perbualan hangat netzen apabila Ayda berk0ngsi f0t0 cincin lamaran yang diterimanya semasa ulang tahun kelahiran ke-28 pada 18 Mac lalu.

Sebelum ini, Nabil menerusi lap0ran mStar mengakui mempunyai hubungan rapat dengan Ayda, malah dia turut merancang untuk menamatkan zaman bujang pada tahun ini.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply