Netzen Tak Sangka Cara Reen Rahim Layan Yoe Parey Macam Ni

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Walaupun masih dalam temp0h Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), namun m00d raya masih lagi diteruskan dengan men0nt0n filem Syif Malam Raya.

Dengan menampilkan barisan pelak0n best antaranya Syahmi, Asif, Y0e, Atu, Sharif, Syaiful, Reen R4him, Azlee Senari0, Saiful Apek dan Daniel Lawak S0l0 ianya ternyata berjaya mencuit hati para pen0nt0n.

Disebalik kelucuan yang dihidangkan kepada para pen0nt0n turut diselitkan juga nilai-nilai murni yang ditunjukkan dalam filem berkenaan.

Salah satunya adalah lak0nan Reen Rah!m yang memainkan watak Mira iaitu kakak kepada Y0e Parey. Terharu apabila melihat kasih-sayang dan cara layanan yang diberikan Reen kepada Y0e sudah seperti adik sendiri. Senyuman dan cara percakapan terutamanya membuatkan pen0nt0n berasa terharu.

Jadi kepada anda yang ingin melihat gel4gat mereka, jangan lupa untuk melanggan filem Syif Malam Raya di Astr0 First (saluran 480).

Dengan hanya RM15, pen0nt0n b0leh men0nt0n Syif Malam Raya selama 48 jam (2 hari) secara berulang-ulang. Untuk mendapatkan inf0 terkini mengenai filem Syif Malam Raya, sila layari Instagram, Faceb00k dan Twitter Astr0 Shaw.

Sin0psis:

Kisah Syif Malam Raya bermula apabila cuti raya Zaid (Atu) dan Hisyam (Sharif) tidak diluluskan dan mereka ditugaskan untuk menghantar satu m4yat ke Ip0h pada malam Aidilfitri.

Mereka turut menumpangkan Mira dan Y0h untuk pulang beraya ke kampung halaman mereka dengan menaiki van jen4zah mereka. Kejadian an3h mula berlaku, dan kekec0han timb0l apabila mereka tiba di sebuah kampung yang dihantui p0c0ng.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply