“Niat Bagi Utk Dia Minum,Tapi Dia Share Dgn…”-F0uziah G0us D3dahkan Sikap Zarina Anj0ulie

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelakon dan usahawan Datin Fouziah Gous mended4hkan sikap rakan selebritinya, Zarina Anjoulie Lavocah. Fouziah yang kini mengusahakan perniagaan minuman kesihatan sarang burung jenama FG Walet memuji keperibadian Zarina menerusi sebuah entri yang dimuat naik di laman 1nstagram miliknya beberapa hari lalu.

“I’m lost of words! To be honest niat bagi @fgwalet pada @anjoulielavocah1 adalah untuk dia minum and charge her energy during charity work.

“Bukan untuk buat review or minta bagi pada orang lain! Tapi dia pula murah hati share dengan orang lain! Masya-Allah hanya Allah sahaja balas jasa you ni,” tulisnya.Dalam pada itu, Fouziah juga berharap agar urusan Zarina dipermudahkan oleh Allah.

“Alhamdulillah thanks @anjoulielavocah1 for your time and effort I really appreciate, especially during MCO ni tolong ramai orang.

“Alhamdulillah semoga Allah memberi rezeki yang tidak putus dan permudahkan segalanya. Amin ya rabbil alamin,” tulis Fouziah lagi.

Di ruangan k0men, rata-rata netzen memuji sikap Zarina yang bermurah hati dan mementingkan kebajikan orang lain. Peminat juga turut memuji usaha Fouziah yang mahu membantu Zarina meneruskan aktiviti baiknya itu.

Sebelum ini, Datin Hajah Fouziah pernah mended4hkan rahsia cantik dan sihatnya dengan mengamalkan minuman sarang burung.

Lebih mengujakan, Datin Hajah Fouziah konsisten mengambil sarang burung ketika hamil dan hasilnya ia membantu beliau bersalin dengan mudah tanpa sebarang jahitan.

Buat pembaca sekalian, pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai topeng muka, gunakan ‘sanitizer’, kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan semua perkara yang boleh menceg4h C0V1D19.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply