Nipis macam bulu ayam..Pinggang Ramping Eina Azman Tarik Perhatian Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Walaupun sibuk memasak dan berk0ngsi pelbagai jenis resipi bersama warganet, pelak0n Datin Paduka Eina Azman tidak lupa menjaga kecergasan fizikal bagi mengekalkan badan yang sihat dan ‘fit’.

Terbaru, pemilik nama Ainur Syakina itu memuat naik sebuah vide0 pendek di laman 1nstagram miliknya yang kelihatan ‘berp0sing’ di hadapan cermin lengkap berpakaian senaman.

Ibu kepada dua cahaya mata itu turut mendedahkan saiz pinggang yang sebesar 24 inci pada ruangan k0men sehingga mengejutkan ramai peminatnya.

Saiz pinggang Datin berapa? 24

Biar betul? Tu saiz leher i je

Gil@ ramping! Sebelah peha akak dikkk

Fizikal pelak0n tersebut yang disifatkan sebagai ‘b0dy g0als’ itu sekaligus menimbulkan rasa cembvru segelintir individu malah turut dijadikan inspirasi bagi mendapatkan bentuk badan ideal.

Datin makan ke tak? Nipis macam bulu ayam

Jangan putus asa amal hidup sihat

Cantik sangat badan tu

Cembvru teng0k! Bila la aku nak kurus

Ramai juga netzen terutamanya peminat pelakon itu memuji serta mengimpikan badan sepertinya. Kebanyakan tak lepaskan peluang untuk minta tips dapat badan ramping seperti itu. Tapi, ada lah seorang hamba Allah ni k0men kurang menyenangkan.

Eina Azman sendiri sempat balas k0men ‘makcik bawang’ tu dan berkata kalau tak suka dengan apa yang dia update di 1nstagram, dipersilakan unf0llow.

Ramai juga netzen k0men dan hent@m balik individu tu sebab kenyataan dia. Kebanyakannya kata yang dia tak sepatutnya caakap macam tu sedangkan dia sendiri bukanlah sempurna dalam menutup aurat.

Kalau membawang sambil bincang atau sembang benda yang elok takpe juga, ini selalunya yang kita nampak mesti jenis nak kec@m macam diri sendiri dah perfect, ye dok

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Eina Azman kredit lobakmerah, ohmymedia

Leave a Reply