P0tret dan sejadah biru Ashraf Sinclair buat ramai sebak ketika BCL sambut hari raya Aidilfitri

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Bunga Citra Lestari atau BCL menyambut lebaran tahun ini tanpa kehadiran suaminya, Ashraf Sinclair. Seperti diketahui, Ashraf Sinclair meningg4l di Jakarta, pada 18 Februari 2020, menjelang subuh kerana ser4ngan jantung.

Pemergian Ashraf Sinclair meninggalkan kesedihan yang mendalam bagi BCL, anaknya N0ah Aidan Sinclair, dan keluarga besarnya. Pada hari Syawal pertama, BCL dan N0ah memuat naik gambar selepas s0lat Aidilfitri di rumah.

Apa yang membuat mereka terharu adalah mengambil gambar berlatar belakang kan p0tret Ashraf Sinclair di bingkai. F0t0 itu dimuat naik di akaun Instagramnya dengan kapsyen. “Minal Aidin Wal Faizin … Maaf Maaf Lahir Batin,” tulis penyanyi itu.

Kenangan bersama Ashraf Sinclair tidak hanya melintas di ingatan isterinya. Pada hari yang sama, adik lelaki Ashraf Sinclair, Adam Sinclair memuat naik gambar sejadah berwarna biru.

Sejadah biru terdiri dengan rekaan m0tif abstrak itu begitu mengharukan. Di bahagian bawah sejadah itu ada tertulis nama Ashraf.

Bersama f0t0 ini, Adam Sinclair menulis, “Selamat hari raya Abang, maaf zahir batin.”.

Walaupun raya kali ini, ahli keluarga tidak lengkap, Adam Sinclair kelihatan gembira dan bersyukur. Dalam f0t0 tersebut, terdapat Adam Sinclair, isteri kesayangannya Yuna, dan ibu bapa mereka.

Adam Sinclair mengucapkan selamat menyambut Idulfitri. “Selamat Bercuti semua 0rang, tidak kira jika anda selalu dekat dengan hati kami”– dia menyimpulkan.

Yuna juga memuat naik sejadah Ashraf Sinclair berwarna biru dalam Instagram St0ries. Dia mengabadikan beberapa saat semasa s0lat Aildifitri di rumah. Sejadah biru itu terhampar di atas permaidani. Nampaknya, digunakan Adam Sinclair untuk menunaikan s0lat bersama.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Murai.my, K0leksivir4l

Leave a Reply