“Padan muka!Kan dah kena”-Resp0n Abby Abadi selepas ditudvh pilih kasih gara2 kerap muatnaik f0t0 anak kedua

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

GARA-GARA kerap memuat naik f0t0 anak keduanya iaitu Marissa Dania Hakim di laman 1nstagram miliknya, pelak0n Abby Abadi dianggap sebagai ibu yang pilih kasih.

Menjawab d4kwaan tersebut, Abby, 43, menjelaskan dia banyak berk0ngsi f0t0 Dania berikutan ulang tahun kelahiran anaknya itu yang ke-15 pada Ahad lalu. Menurut pemilik Arbaiyah Abdul Manan, anak ketiganya iaitu Maria Dania Hakim tidak gemar untuk bergaya di hadapan kamera.

“Ada yang kata, kenapa asyik keluarkan gambar Dania saja, yang se0rang lagi tu kenapa tak keluarkan. Saya tahu dia maksudkan baby besar saya tu.

“Satunya, dah hari ini kebetulan hari lahir Dania, jadi banyaklah gambar dia. Hehe. Lepas itu baby Danisha saya tu tak suka bergambar, tak nak dia p0sing macam kakaknya ni.

“Karakter berbeza. Tapi kalau setakat mengusik, bvli yang kecil Daiyan, Dayana dan Darda itu dialah 0rangnya ya,” kata Abby.

Pelak0n drama Gerak Khas itu menjelaskan perkara itu di laman 1nstagram miliknya selepas ada netzen mempertikaikan tindakannya tersebut.

Abby pernah berkahwin dengan pelak0n N0rman Hakim pada 8 Januari 2002 namun bercerai pada 18 Disember 2008. Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan tiga 0rang anak iaitu M0hamed Danish Hakim, 17, Marissa Dania Hakim, 15 dan Maria Danisha Hakim, 12.

Dalam pada itu, Abby memberitahu dia sentiasa melayan kesemua anak-anaknya secara sama rata.

“Tu meny0r0k-y0r0k ph0t0b0mb macam itu, itulah dia. Tapi suruh p0sing tak mahunya. Tak ada saya lebihkan Dania. Semua anak sama rata saja saya layan. Yang k0men tu, cara dia macam tak puas hati saja. Padan muka pun dah kena bl0ck.

“Jadi yang tak faham-faham tu t0l0nglah ya… Tak ada pun. Saya mama yang adil dan saksama ya. Sekian,” ujarnya.

Abby mendirikan rumah tangga dengan Jaiezzanny pada 14 0g0s 2015 dan mereka mempunyai tiga 0rang anak angkat bernama Muhammad Daiyan Fayyad, Maisara Dayana Fathia dan Maira Darda Farisa.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply