“Part mana ayat kau yang kena putar belit..”-Netzen Tak Boleh Hadam Mesej Aleeya Cuba Sampaikan Pasal ‘Downgrade’ B40

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Berikutan dengan kec@man hebat yang diterima sejak hujung minggu lalu, Aleeya Zailan akhirnya tampil buka mulut berkenaan dengan kenyataannya sebelum ini.

Ia dik0ngsikan semula di Tw1tter, biarpun sudah membuat penjelasan, netzen anggap kenyataan itu masih kurang jelas.

Dalam v1de0 itu, katanya ayat dia itu telah diputar belitkan 0leh g0l0ngan netzen, dia menjelaskan yang dia tak cemburu dengan g0l0ngan yang menerima bantuan daripada kerajaan itu.

Katanya kenyataan itu dibuat sebagai wakil bagi mereka yang menjalani perusahaan sendiri. Baginya bukan semua perniagaan berjaya, ada yang tak menjadi dan tak laku, jadi mesej yang dia cuba sampaikan itu adalah Aleeya begitu ambil berat terhadap nasib-nasib peniaga ini.

Tapi berkenaan kenyataan p00r bec0me richer yang dikatakan kena twisted itu masih tak jelas lagi.

Dirinya menjadi kec@man berikutan dengan kenyataan itu, tapi lain yang dijelaskannya. Disebabkan itu kec@man netzen jadi makin hebat dan ramai yang mendedahkan perk0ngsian lamanya berkenaan dengan isu kesan PKP dan C0v1d19 ini.

Tiba-tiba cakap ‘aku cakap ni bukan untuk aku’ – Netzen

Bagi mereka Aleeya yang cuba putar belit ayatnya semula. Perk0ngsian itu telah meraih sebanyak lebih 3,600 jumlah perk0ngsian yang mana rata-rata netzen kurang senang dengannya.

Sebelum ini Vivy Yus0f yang meny0k0ng kenyataannya telah mem0h0n maaf dan menjelaskan perkara sebenar. Kec@man itu terjadi berikutan dengan ayat p00r bec0me richer, dan menjelaskan nasib-nasib peniaga di luar sana.

Kec@man terjadi apabila Vivy k0men dan bersetuju dengan pendapat Aleeya ini, namun begitu Vivy nyatakan dia bukanlah meny0k0ng ayat p00r bec0me richer tetapi nasib peniaga.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Lobakmerah

Leave a Reply