“Perancangan kami nak terus ada anak.. kembarlah, kembar” Isa Khan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas beberapa tahun menyulam c1nta, akhirnya Risteena Munim dan Isa Khan disatukan dalam satu majlis pern1kahan ringkas di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin di Putrajaya semalam.

Majlis resepsi pula dilakukan pada sebelah malam yang dihadiri ahli keluarga dan teman- teman rapat sahaja bagi mematuhi prot0kol kesihatan yang dimaklumkan oleh ker4jaan.

Menerusi temubual bersama Media Hiburan, masing-masing telah berkongsi perancangan masa hadapan dan saling mengucapkan rasa syukur selepas bergelar pasangan suami isteri.

(Sedutan) “Jadi suami isteri terbaik, saling menjaga,” – Sweet! Isa & Risteena berbalas ucapan r0mantis. original sound -Media Hiburan

Nak anak kembar

Apa yang mencvri perhatian adalah jawapan Isa Khan apabila ditanya berkenaan dengan perancangan cahaya mata. Dia dengan senang hati menyatakan kalau boleh mahu segera memperolehi zvriat. Secara berseloroh, dia mahu mempunyai anak kembar sambil disambut ketawa kecil dari isterinya, Risteena.

“Amboi idam kembar gitu! Tahniah dah jadi husband & wife korang “

Menangis pertama kali dengar lagu

Risteena juga sempat mengulas berkenaan lagu baru Isa Khan yang dibuat khusus untuknya sebagai hadiah sempena perkahwinan mereka. Pelakon wanita itu mengakui berasa terharu dan menangis ketika kali pertama mendengar lagu tersebut.

“Tersenyum tengok v1deo ni. Sweet sungguh! Moga till jannah Isa-Risteena, ameen ya”rabb

Teringin honeymoon di Maldives atau Switzealand

Walaupun sedar ketika ini Perintah Kawalan Pergerakkan (P KP) masih lagi berlangsung, namun ditanya berkenaan dengan perancangan bulan m4du, pasangan ini berpendapatan jika berkesempatan mereka ingin travel ke Madives ataupun Switzerland. Namun, perkara tersebut hanyalah perancangan kerana tidak pasti bilakah keadaan akan kembali normal seperti biasa.

“Tak apalah, sekarang tak ada rezeki nak fly. Maybe latee kan? InsyaAllah” Majlis resepsi sederhana ringkas ini diadalah di Quill Convention Centre, Kuala Lumpur hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan teman- teman rapat sahaja.

Dalam majlis persandingan tersebut, Isa turut mendendangkan lagu Karunia Terhebat yang dicipta khas buat isteri terc1nta, Risteena Munim. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih

Sumber: Media Hiburan

Leave a Reply