Percaya atau tidak lelaki sekarang lebih sukakan perempuan chubby

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Percaya atau tidak, berzaman dah berlalu namun tiada bentuk badan yang ideal bagi perempuan. Bermula dari zaman era ren@issance sehinggalah zaman era kini, bentuk badan ideal sese0rang perempuan selalu berubah-ubah mengikut persepsi ketam4dunan masyarakat.

G0l0ngan lelaki mula berubah selera kepada perempuan berisi (chubby). Ketika wanita mengimpikan bentuk tubuh seperti Marilyn M0nr0e, setelah kemunculan Hema Malini yang berb1kini dalam sebuah filem Hind1 klasik.

Ketika era Hema Malini inilah juga diperkenalkan Pertandingan Ratu Cantik Chubby. Sehingga kini perempuan berisi masih diberi perhatian 0leh g0l0ngan lelaki sebagai cal0n teman hidup. Apa sebabnya? Berikut ini perk0ngsian aliffchannel.c0m buat bacaan anda.

Lebih berkeyakinan.Ini bukan pada mereka yang selalu mengeluh dan bersungut untuk berdiet. Berkeyakinan diri hanya pada mereka yang menghargai bentuk badan mereka seadanya. Bebas dan tidak pernah tersinggung dengan j0l0kan gemuk.

C0mel dan kelakar. Bahawasanya wanita chubby ini memang C0mel. Dengan pipi mereka yang nampak seperti pipi pau bayi memang sungguh menarik hati. Dikatakan perempuan yang berisi memiliki lebih sense 0f hum0r. Kelakar memang sin0nim dengan mereka. Teng0k saja Sheryl Al Hadad, Siti Chubby, dan Adibah N00r. Mereka semulajadi kelakar.

Tidak membazir. Tiada perkara yang lebih membahagiakan selain dapat makan sepuasnya dengan pasangan yang tidak memilih dalam s0al makan. Masa dating mesti sedikit janggal bila memesan pelbagai jenis lauk-pauk sedangkan perempuan yang kurus hanya memesan salad dengan alasan mahu menjaga badan.

Tidak cerewet. Sejujurnya, mereka tidak cerewet dalam s0al penampilan diri. Kenakan pakaian sesuai, sedikit s0lekan, mereka dah bersedia untuk keluar.

Cantik dan s3ksi. Ada 10 negara yang menetapkan perempuan gemuk sebagai cantik dan s3ksi. Afrika Selatan, Jamaica, Kuwait, Fiji, Afghanistan antara negara yang menghargai wanita gemuk sebagai perempuan sihat, subur dan mengh@irahkan.

Setia. Disebabkan mereka sedar tak semua lelaki sukakan perempuan berisi, ini membuatkan mereka lebih setia dan sayangkan hubungan yang dibina bersama pasangan. Lelaki tak perlu ris@u pilihan hatinya diganggu lelaki lain.

Lebih Menghargai. Peratusan kajian menunjukan wanita berisi lebih mengutamakan pasangan berbanding perempuan kurus yang akan meletakkan fesyen dan kecantikan diri sebagai yang paling utama. Lebih sukakan menghabiskan masa melihat muka pasangan berbanding melihat diri sendiri di cermin.

Tidak Men0lak. Dalam kegiatan s3ksual, wanita berisi dikatakan tidak men0lak permintaan pasangan untuk bercvmbu. Mungkin fakt0r h0rm0n yang tinggi kerana bentuk badan, wanita berisi lebih gh@irah dan mudah ter@ngsang.

Sumber Di0lah dari pelbagai sumber. Apa Kata Anda.. M0h0n maaf jika ada tersilap dan salah..Terima Kasih! Kredit aliffchannel

Leave a Reply