Perhatian kepada lelaki,wanita akan menjauhi anda jika memiliki ciri-ciri 1ni

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kasih sayang antara dua insan sememangnya sudah ditakdirkan untuk bersatu menjadi cinta. Malah, kaum Adam adalah pelengkap dan pelindung seorang wanita.

Betapa besarnya peranan lelaki dalam hidup se0rang wanita. Bila wanita jatuh cinta, seluruh jiwa raga diserahkan demi menghargai kekasihnya itu. Namun, ada beberapa jenis lelaki yang wanita jauhi, dek kerana pers0naliti mahupun tabiat menjengkelkan.

Lelaki meminta-minta. Baru kenal sehari dua, langsung dia berk0ngsi curahan rasa dan masalah tanpa cvriga. Kadangkala, rahsia peribadinya turut diceritakan termasuk masalah kewangan.

Mereka ini mempunyai sifat terlalu rendah diri dan tidak percaya diri walhal keyakinan dan sifat berdikari dalam diri lelaki dianggap s3ksi bagi wanita.

Semua perkara tidak mampu untuk dilakukan sendiri. Jika lelaki terlalu bergantung kepada wanita, terutamanya di awal perhubungan, tidak mustahil pasangan meragui keb0lehannya sebagai se0rang lelaki yang bertanggungjawab dalam kehidupan.

Lelaki mudah dijangka. Segala tingkah-lakunya b0leh dijangka kerana mereka membuat keputusan dalam hidup berdasarkan f0rmula dan l0gik.

Lelaki begini takut untuk membuat kejutan istimewa kepada pasangan kerana bimbang perancangan tidak menjadi. Hidup dengan lelaki begini semestinya memb0sankan!

Ir0ninya, ini antara sebab mengapa kebanyakan wanita memilih ‘b@d b0y’ dalam mencurah rasa cinta. Bukan sifat n@kal dan j@hat mereka yang wanita idamkan, tetapi tindak tanduk yang sukar diteka menjadikan hati bagai dir@suk sayang tidak terhingga.

Lelaki rengus. Eg0 dan mementingkan diri sendiri! Tiada guna jika dia hanya bersikap baik kepada anda namun sangat menjengkelkan terhadap 0rang lain.

Cara kita melayan 0rang di sekeliling menggambarkan pers0naliti dan nilai murni dalam diri. Tidak mustahil satu hari nanti anda pula menjadi mangsa.

Lelaki mata ker@njang. Sesungguhnya, wanita tidak pernah senang apabila pasangannya sibuk menjeling wanita lain ketika keluar berdua. Terlalu ramah dan bergurau senda tanpa mempeduli perasaan anda menjadikan anda makan hati!

Mereka juga gemar membangga diri kehebatan sendiri tatkala ada wanita yang menjeling n@kal pada susuk tubuh perkasanya. Asyik si dia sahaja yang mengungguli bicara, entah bila tiba masa anda pula berk0ngsi rasa?

Lelaki kedekut. Bukan segunung permata mahupun berlian yang dipinta, tetapi apa salahnya sekali sekala bunga menjadi pengganti jiwa? Lelaki jenis ini lebih menyayangi wang simpanannya daripada diri anda. Jangan sehingga wanita rasa diri mereka menjadi beban kepada kehidupan lelaki itu.

Tidak perlu untuk memberi hadiah mahal setiap hari, namun sekali-sekala lelaki perlu berbelanja lebih untuk memberi peluang wanita rasa dihargai.

Lelaki kaki g@duh. Jejaka jenis ini sering membawa setiap t0pik dan perbincangan kepada pertengk@ran mulut yang tiada penghujungnya.

Pertemuan antara dua kekasih sepatutnya menjadi waktu indah bersama namun dek kerana sikapnya yang sering mempers0alkan setiap tindakan menjadikan anda tertekan dan terpaksa berusaha menjadi yang terbaik di matanya.

Lelaki perasan bagus. Dia mungkin lelaki yang tidak mer0k0k namun itu bukan alasan untuk dia memaksa 0rang lain menuruti tabiatnya.

Mereka menganggap apa yang mereka lakukan adalah lebih baik daripada 0rang lain. Mulut tidak henti-henti mengata mengenai kelemahan 0rang lain. Mereka juga sering menentukan perkara untuk pasangan tanpa berbincang bersama.

Lelaki pemb3nci wanita. Wanita mana yang mahu menjalin hubungan bersama lelaki begini? Jejaka dari g0l0ngan ini sentiasa memandang negatif terhadap wanita, c0nt0hnya mereka menganggap wanita tidak mampu untuk berdikari dan lemah.

Lelaki begini sememangnya perlu dijauhi kerana jika dibiarkan, anda yang rajuk sendiri dek bisa pemikiran dan mulutnya mengvtuk kaum wanita.

Apa Kata Anda.. Mohon maaf jika ada tersilap dan salah.. Terima Kasih! Sumber aliffchannel

Leave a Reply