Pernah live IG sama2,Mimi Peri titip doa bila dapat tahu Almy Nadia kegvguran

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Baru-baru ini, pasangan selebriti Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia, mengalami detik duk4 apabila Almy Nadia terpaksa menggvgurkan kandungannya yang sudah berusia empat bulan.

Ia berikutan Almy Nadia mengalami pend4rahan rahim, 0leh itu demi menyelamatkan ny4wa, d0kt0r menasihatinya untuk menggvgurkan kandungan tersebut.

Mimi Peri titip d0a buat Almy Nadia

Turut bersimpati dengan nasib pasangan selebriti itu, Instafam0us Ind0nesia, Mimi Peri yang sebelum ini tul4r membuat live di IG bersama Almy Nadia, sempat menitipkan d0a buat rakannya itu.

Mengh0rmati detik menyedihkan yang dialami 0leh Fizz dan Almy, Mimi yang kebiasaannya muncul dengan perwatakan wanita, kali ini menyampaikan vde0 dengan memakai k0piah dan pakaian lelaki.

“Aku mend0akan Datin Almy Nadia cepat sembuh, m0h0n kalian semuanya d0akan Datin cepat sembuh…”

Sweetnya Mimi Peri ni

Rata-ratanya netzen terharu dengan ucapan dan d0a Mimi Peri, yang disifatkan sangat ikhlas dan berbeza sekali dengan karakter di dalam vde0-vde0nya.

Dia minta f0ll0wers turut d0akan Almy

Terpacar keikhlasan di wajah Mimi Peri

Bagus Mimi Peri ini, nampaknya dia merupakan sese0rang yang s3nsitif dan menggunakan watak lucunya kena dengan tempat dan situasi.

Terdahulu menurut lap0ran berita harian, pelak0n Datin Almy Nadia keguguran selepas mengalami pend4rahan tanpa henti tiga hari sebelum umat Islam menyambut Aidilfitri, Ahad lalu. Suaminya, Datuk Fizz Fairuz berkata, Almy selamat menjalani pemb3dahan, petang semalam, berikutan pend4rahan t3ruk itu.

Fizz berkata, d0kt0r pada mulanya menjangka d4rah beku dalam rahim isteri sebagai punca pend4rahan teruk.

“Isteri menjalani ujian imbasan dan d0kt0r mendapati ada ketulan seperti d4rah beku bersaiz satu sentimeter (sm). Selepas enam hari, saiz luka membesar menjadi 6 sm, itu yang menyebabkan Almy s4kit t3ruk,” katanya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Fizz Fairuz kredit 0hmymedia

Leave a Reply