Petugas Media Dapat Makan Lagi,Kali Ni Agong Cem@r Duli Hulur Sediri McD Depan Pintu Istana

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kemelut yang melanda politik negara dilihat semakin meruncing. Satu demi satu situasi g3nting mulai menjadi perhatian warganet kerana masing-masing inginkan kepastian berkaitan keadaaan sebenar kabinet negara.

Susulan daripada itu, petugas-petugas media dilihat begitu gigih merungkai berita dan mengejar individu-individu penting dalam gejolak drama politik semasa.

Seperti semalam, tempat paling menjadi tumpuan sudah tentu Istana Negara yang terlihat sesak dipintu masuknya seawal pagi lagi.

Jika semalam KDYMM Baginda Agong membelanja petugas media makanan dari restoran makanan segera KFC, hari ini baginda berkenan untuk membelanja mereka semua makanan dari restoran McDonald.

Belanja makanan lagi kepada wartawan

Kali ini, baginda sendiri telah mencem@r duli memberikan makanan tersebut bersama pegawai-pegawai istana kepada petugas media di pintu masuk Istana negara. Turut kelihatan, baginda menghulurkan sendiri bungkusan kepada petugas media bagi mereka menikmati set makanan tersebut.

Wartawan teruslah beri berita kepada kami

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang positif diatas tindakan KDYMM Agong. Mereka juga menyatakan contoh teladan yang ditunjukkan baginda bukan sahaja dapat memupuk rasa hormat-menghormati malahan membuatkan rakyat bertambah sayang kepada pucuk kepimpinan KDYMM baginda Agong.

Agong berjiwa rakyat

Daulat Tuanku

Pihak media dilihat bertungkus-lumus untuk memastikan berita yang terkini kepada rakyat berhubung isu politik negara. Semalam, Tun Dr Mahathir Mohamad telah meletak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia dan sekali gus menggemp@rkan banyak pihak.

Walaubagaimanapun Tun Mahathir kemudian telah dilantik sebagai Perdana Menteri Interim sehingga kerajaan baru dibentuk. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Astro Awani kredit ohmymedia

Leave a Reply