Putih melepak!Genap umur 7hari,Ardell dan Nadzmi d3dah wajah anak

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas genap seminggu isterinya Ardell Aryana bersalin, pelak0n Nadzmi Adhwa mend3dahkan jantina dan wajah serta mengumumkan nama bayi sulungnya.

Menerusi laman Instagram, pelak0n berusia 28 tahun tersebut berk0ngsi sebuah vide0 dengan meluahkan perasaan syukur atas kelahiran cahaya mata pertama itu.

“Arwa Malaikha Urwa binti Nadzmi Adhwa. @babyadhwardell My preci0us baby girl ni lahir pada hari Jumaat juga. Alhamdulillah umur dah masuk 7 hari. Vide0 ni masa lepas Urwa lahir dan diqamatkan. Terima kasih Allah atas kurniaan mu ini. Salam Jumaat,” tulisnya.

P0sting berkenaan dipenuhi k0men peminat dan pengikut pasangan tersebut yang mengucapkan tahniah selain memuji kec0melan Arwa Malaikha Urwa yang putih melepak.

Syukur alhamdulillah!

Terdahulu, pasangan itu berkahwin dalam satu majlis sederhana yang diadakan di rumah pengantin perempuan di Seri Kembangan, Selang0r pada 1 September lalu.

Selepas dikhabarkan terpaksa menahan s4kit lebih 16 jam, pelakon Ardell Aryana telah selamat melahirkan anak sulungnya awal pagi 5 June lepas. Menurut suaminya, Nadzmi Adhwa, isterinya melahirkan anak mereka secara normal pada jam 2.22pagi.

Menerusi perkongsian di Instgram, Nadzmi menzahirkan rasa syukur kepada Illahi dengan kurniaan yang diberikan. Malah pelakon itu juga sempat berterima kasih kepada sanak saudara khusunya keluarganya yang tidak putus mendoakan yang terbaik buat dirinya dan isteri.

Bagaimanapun, Nadzmi ketika itu masih merahsiakan jantina anaknya itu. Hal ini kerana, beliau hanya sekadar memuat naik gambar dirinya menyambut kelahiran anak sulung itu tanpa mengulas lanjut berkenaan jantina mahupun nama anaknya.

Namun p0sting tersebut juga menyelit nama akaun 1nstagram anaknya iaitu @babyadhwardel yang kini difahamkan telah mencecah lebih 40,000 pengikut.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Nadzmi Adhwa kredit 0hmymedia

Leave a Reply