Rahsia bentuk kuku yang boleh mendedahkan personaliti tersembunyi anda

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Setiap 0rang mempunyai bentuk kuku berbeza: ada yang mempunyai kuku yang luas dan segi empat, sementara 0rang lain mempunyai bentuk kuku yang kecil dan sempit. Tetapi adakah anda pernah terfikir berapa banyak rahsia yang terkandung di dalam bentuk kuku anda?

Percaya atau tidak, terdapat juga penyelidikan tentang bagaimana bentuk kuku semula jadi, seperti cap jari, mungkin mengandungi maklumat mengenai keperibadian pemiliknya.

Individu yang mempunyai kuku yang luas, panjang, dan segiempat tepat adalah se0rang yang tenang, pragmatik, seimbang, 0rang bebas dengan minda yang luas.

Mereka juga b0leh dipercayai dan mempunyai tanggungjawab yang akut terhadap kata-kata dan tindakan mereka.Malah mereka juga b0leh diangkat sebagai pemimpin yang sejati.

Individu yang mempunyai kuku kecil berbentuk segi empat adalah se0rang yang berfikiran tajam, fleksibel, dan akal dengan kecerdasan cepat.Mereka juga mudah cepat naik m@rah, walaupun kem@rahan mereka tidak berpanjangan. Jangan terkejut jika mereka cenderung untuk bersifat t@mak dan mudah agr3sif, malah ada diantara mereka juga kuat cembvru.

Individu yang mempunyai kuku panjang dan sempit adalah se0rang eg0istik dan menghitung 0rang dengan prinsip-prinsip 0p0rtunistik. Mereka juga suka dengan kemewahan dan menuntut perhatian kepada diri mereka sendiri. Mereka ni sering tersinggung.

Individu yang mempunyai kuku pendek adalah jenis se0rang yang tidak sabar namun masih bersikap lucu. Lebih pendek kuku anda, ia menunjukkan yang anda lebih dem@nding terhadap diri sendiri dan 0rang lain. Mereka sentiasa berusaha untuk mendapatkan cara mereka dan mengejar penyempurnaan.

Individu yang mempunyai kuku berbentuk alm0nd adalah se0rang yang lemah lembut, dan r0mantis dengan pandangan idealis. Mereka juga suka memberi manfaat kepada 0rang lain, dan mereka sangat sentimental, lembut, dan amat mudah tersinggung perasaan.

Individu yang mempunyai kuku berbentuk segitiga adalah se0rang yang artistik dengan pers0naliti yang halus dan m00d yang sentiasa berubah, sentiasa berwas-was dan mereka ini juga terdedah kepada ker0s@kan saraf. Mereka mahu dikenali dan terkenal, dan mereka b3nci kalah.

Apa Kata Anda.. M0h0n maaf jika ada tersilap dan salah.. Terima Kasih!

Leave a Reply