Ramai lelaki idamkan wanita seperti Wan Sharmila-Syazwan Zulkifli

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Umum mengetahui Syazwan Zulkifly telah pun mengikat tali pertunangan dengan pramugari, Syawariah Zulkifli pada 31 0g0s tahun lalu. Bagaimanapun, timbul sp3kulasi putus tunang apabila gambar pertunangan mereka telah dipadam.

Lebih menguatkan lagi d4kwaan tersebut apabila kedua-dua mereka tidak lagi mengikut akaun Inst4gram masing-masing. Lebih hangat apabila Syazwan dilihat ada memuat naik gambarnya bersama wanita lain di Inst4gram.Bagaimanapun gambar tersebut telah pun dipadam.

Terkini, dilihat serasi bergandingan menerusi drama 7 Hari Mencintaiku 2, ramai peminat mahu melihat Syazwan Zulkifli dan Wan Sharmila bercinta di dunia realiti.

Akui hubungan mereka kini masih sebagai se0rang kawan, bagaimanapun Syazwan berkata dia tidak men0lak sekiranya berj0d0han dengan Wan Sharmila. Ujarnya, ramai lelaki inginkan wanita seperti Wan Sharmila.

“Saya tak men0lak sekiranya j0d0h saya dengan Lala. Kalau dah memang ditakdirkan, takkan saya nak t0lak apa yang Allah dah tentukan. Saya rasa bukan saya se0rang saja. Semua lelaki menginginkan perempuan macam Lala. Walaubagaimanapun, saya dengan Lala masih berkawan buat masa sekarang,” katanya kepada Astr0 Gempak.

Dalam pada itu, Syazwan berkata dia merima dengan hati terbuka apabila rata-rata peminat mend0akan agar mereka bersama. Katanya lagi, dia sudah lama mengenali Wan Sharmila dan merupakan wanita yang lemah lembut.

“Saya tak takut bila ramai yang mend0akan agar kami bersama. Bukannya mereka mend0akan yang tidak el0k, itu perkara baik. Saya 0key saja. Saya dah lama kenal dengan Lala. Lala se0rang wanita yang berdikari, semua benda dia buat sendiri. Dia juga lemah lembut dan sangat s0pan 0rangnya,” katanya lagi.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit R0tikaya

Leave a Reply