Ramai Naik Melu@t,Jij1k Tengok MV Terbaru Andi Bernadee,1ni Resp0n Lepas Ger@m Andi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

V1de0 muzik terbaharu Andi Bernadee yang berjudul Shimmy tervk dihent@m netzen. Nampaknya ada yang kurang senang dan tak puas hati dengan konsep v1de0 ini.

Segelintir netzen beranggapan konsep dr@kul@ mengigit wanita s3ksi dan beberapa aksi mesra tidak sesuai ditonjolkan dalam klip v1de0 tersebut.

Menurut netzen yang meluahkannya di Tw1tter, babak menghis@p leher wanita dalam v1de0 tersebut dianggap sebagai mem@lukan orang 1slam. Ada juga babak di mana wanita-wanita tersebut menghis@p leher Andi.

Kenyataan tersebut disokong oleh ramai dan masing-masing mempunyai pendapat mereka sendiri.

Sebelum ini, netzen meluahkan rasa kurang senang melihat v1de0 Andi dan seorang wanita menari tarian berunsur lvc@h yang dimuat naik di 1nstagram untuk mempromosikan single terbaharunya itu.

Menerusi laporan mStar pada 31 Januari lalu, Andi memberitahu tarian itu merupakan sebahagian daripada kerjanya sebagai anak seni.

Dalam pada itu, seorang pengguna laman Tw1tter meluahkan rasa b3nci dan menganggap jalan cerita muzik vide0 itu mengisahkan seorang lelaki meninggalkan kekasihnya selepas mendapat apa yang dimahukan.

Tw33t tersebut bagaimanapun hanya mengundang kr1tikan pengguna Tw1tter lain yang berpendapat pengendali akaun itu kurang cerdik apabila memberi perumpamaan d@rah dengan selaput d@ra.

Sementara itu, Andi, 29, membalas tw33t tersebut dengan cara berseloroh mengatakan dia akan menukar konsep g1git leher kepada g1git ketiak pula.

“Okey la okey la, kita tukar selepas ini jangan g1git leher. Kita g1git ketiak okey? Yang baru lepas cukur dua hari tajam-tajam dan gatal-gatal tu. Okey selepas itu… bila g1git ketiak, pecah apa pula? Medulla oblongata ke?” tulis Andi menerusi laman Tw1tter miliknya.

Apa pendapat anda semua. Adakah ianya melampau ke atau biasa-biasa sahaja. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar, CARI

Leave a Reply