Ramai ‘Terciduk’ bila Amelia Henders0n Bidas Lelaki Bandingkannya Dengan Wany Hasrita

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sebut sahaja nama Amelia Henders0n, pasti ramai tahu pelak0n dan m0del itu sangat sin0nim dengan pakaian nya yang agak s3ski dan ‘d4ring’. Bagaimana pun, Amelia tidak kisah dengan kec4man netzen tentang penampilannya.

Namun, baru-baru ini hangat diperkatakan apabila se0rang lelaki di laman Tw1tter membandingkan nya dengan penyanyi, Wany Hasrita. Pengguna Tw1tter itu membanding kan dua selebriti itu sebagai ‘Apa yang lelaki suka’ dan ‘Apa lelaki mahukan’.

Perk0ngsian lelaki itu se0lah-0lah menyatakan bahawa lelaki menyukai wanita s3ksi seperti Amelia tetapi mereka mahu kan wanita s0pan seperti Wany Hasrita.

Tidak hanya berdiam diri, Amelia tampil membid4s per k0ngsian lelaki itu. Amelia berkata lelaki yang berfikiran seperti itu tidak akan mendapat apa-apa pun.

Malah, Amelia turut mempers0al kan bagaimana lelaki tersebut b0leh menentukan wanita mana yang harus dipilih 0leh lelaki. Amelia turut bertanya adakah lelaki berkenaan berhak untuk mempengaruhi cara berpakaian wanita berdasar kan pilihannya.

Bagi Amelia, lelaki sebegini yang k0n0nnya ber cakap mewakili lelaki lain adalah pengecut. Bagaimana lelaki itu b0leh menentukan wanita mana yang harus dipilih 0leh lelaki?

Dalam pada itu menerusi k0men – k0men dari netzen, lelaki berkenaan juga dikatakan tidak berani men0nj0lkan dirinya yang sebenar dan akhirnya telah menyahaktifkan akaun tersebut selepas mendapat kec4man hebat dari warga Tw1tter.

Nampaknya, tindakan Amelia telah membuatkan ‘pem4ngsa’ ini berundur. Tanpa sebarang kata-kata kes4t atau menaikkan nama dan gambarnya, pelak0n jelita kacukan India-Sc0tland ini mampu membuatkan lelaki itu m4lu sendiri.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit R0tikaya

Leave a Reply