Reaksi Rizman Ruzaini Bila Baju Bahu Terdedah Rekaanya Dipakai Natasha Hudson

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Semalam, kec0h mengenai busana dipakai oleh pelakon Natasha Hudson yang mend3dahkan bahagian bahunya yang dilapik dengan kain berwarna kulit ketika majlis pelancaran sebuah produk kecantikan.

Berikutan itu, Rizman Ruzaini yang merupakan pereka busana tersebut mengakui terkejut apabila mengetahui koleksi rekaannya itu dipakai oleh selebriti bertudung. Memetik lap0ran K0smo! 0nline, dress berwarna putih itu telah dibeli seseorang yang tidak diketahui identitinya menerusi dalam talian pada Oktober lalu.

“Baju tersebut adalah koleksi pakaian pengantin yang telah dibuat sejak tiga tahun lalu dan telah dilelong dengan potongan harga sebanyak 90 peratus.

“Sejujurnya, sebagai pereka baju tersebut, saya terkejut dan agak k3cewa kerana si pemakainya seorang yang berhijab,” katanya.

Selain itu, Rizman juga mengakui tindakan penatarias pelakon tersebut sedikit sebanyak telah menjatuhkan reputasi jenamanya yang telah bertapak lebih sedekad lalu.

“Sedikit sebanyak tindakan itu boleh menc4larkan imej dan reputasi jenama Rizman Ruzaini yang telah bertapak sejak 15 tahun lalu,” tambahnya.

Dia yang telah banyak menghasilkan busana untuk ramai selebriti berhijab sudah ‘al3rt’ mengenai fesyen bersesuaian dengan imej wanita menutup aurat. Menurutnya, busana berkenaan direka khas untuk wanita yang tidak bertudung dan pernah dipakai oleh Fasha Sandha sebelum ini.

“Sejujurnya saya m4rah juga apabila mendapat tahu Natasha yang memakai baju itu kerana dia berhijab. Rekaan baju tersebut direka untuk wanita free hair dan pernah digayakan oleh aktres Fasha Sandha,” ulasnya.

Rizman juga sempat men3gur penatarias majlis tersebut agar lebih peka terutama bagi menjaga imej seorang wanita muslimah yang berhijab. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Kosmo Online Kredit ohmymedia

Leave a Reply