Resp0n Aeril Zafrel Terhadap K3s Aliff Syukri T4rik Perhatian 0rang Ramai

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

K3s Aliff Syukri did@kwa ced3rakan anak angkat dapat perhatian 0rang ramai. Walaupun k3s masih lagi dalam sias@tan p0lis namun 0rang ramai rata-rata luahkan rasa kurang senang dengan Aliff.

Susulan k3s pukul anak angkat, usahawan k0smetik Datuk Seri Aliff Syukri diminta menyerahkan kanak-kanak perempuan berusia dua tahun itu di bawah jagaan pembantu peribadinya buat sementara waktu.

G0l0ngan selebriti juga ada tertarik dengan k3s ini. Antaranya pemilik nama penuh Suhairil bin Sunari atau dikenali sebagai Aeril Zafrel. Ciapan daripada pelak0n Aeril Zafril mendapat perhatian 0rang ramai di ruangan k0men p0sting suami kepada Wawa Zainal itu.

Ringkas tulisannya namun makan dalam

Seperti yang kita tahu, Aliff Syukri memang gemar buat r@kaman liv3 untuk media s0sialnya, dan Aeril Zafrel se0lah-0lah mem3rli dengan ciapannya itu.

Pihak p0lis mengesahkan penahanan Aliff bagi membantu sias@tan berhubung d@kwaan mend3ra anak angkatnya semalam dan dibebaskan dengan jaminan p0lis pada hari sama sebaik si@satan ke atasnya selesai dijalankan.

Terdahulu, pengadu yang juga pembantu rumah Aliff memaklumkan usahawan tersebut mend3ra anak angkatnya bernama Ameena sewaktu ingin merakam gelagat kanak-kanak itu sedang menangis untuk tujuan publisiti.

Hasil pemeriksaan pihak h0spital mendapati terdapat k3san lebam di bahagian belakang badan mangs@. Bagaimanapun, pegawai perubatan tidak dapat mengesahkan bahawa keced3raan itu adalah akibat daripada perbuatan d3ra atau sebaliknya.

Dalam pada itu, pihak p0lis berkata mereka sudah merakam percakapan pembantu rumah yang membuat lap0ran p0lis berhubung kejadian berkenaan dan beberapa s@ksi lain. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Tw1tter Aeril Zafrel

Leave a Reply