Risteena Bengang Kisah 30 Minit Tak Balas Mesej Dik3cam Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Semalam hangat diperkatakan mengenai pelak0n Nur Risteena yang berk0ngsikan kisah tunangnya, Isa Khan yang bimbang dan panik apabila setengah jam dia tidak menjawab panggilan mahupun membalas mesej di aplikasi Whats4pp.

Bagaimanapun, Risteena menyelar netzen yang tidak berpuas hati dan bertindak meng3cam perk0ngsiannya itu. Ujarnya, dia berhak berk0ngsikan apa sahaja di media s0sialnya selagi tidak memburukkan 0rang lain.

“Saya k0ngsi dekat media s0sial saya tak kacau 0rang lain pun. Memang platf0rm itu untuk dik0ngsi pasal kehidupan, kerjaya, keluarga dan tunang saya.

“Yang saya tak faham 0rang yang tak mengikuti yang s4kit hati dengan p0sting saya. Bagi saya, selagi tak k0ngsi perkara yang menggangu, burukkan 0rang lain, kacau laki 0rang ke takpa. Kalau buat memang patut dik3cam.

“Tapi saya buat hal sendiri pun 0rang k3cam, tak faham la. Saya takda pun k0ngsi kat tempat lain selain media s0sial sendiri. Semua 0rang ada hak masing-masing apa yang dia nak k0ngsi,” katanya kepada Astr0 Gempak.

Risteena berkata lagi, dia tidak menyangka ada netzen sanggup mend0akan yang tidak baik sedangkan dia tidak mengenali netzen berkenaan apatah lagi memburukkan mereka.

“Manusia tidak sempurna tapi saya tak sangka ada manusia yang sehingga tahap mend0akan dan bercakap perkara yang tidak baik.

“Padahal saya tak pernah kenal mereka, tak kacau dan tak pernah burukkan pun. Jadi dari situ saya mengenali pelbagai jenis manusia yang ada zaman sekarang. Yang mungkin saya tak tahu dan tak pernah nampak,” katanya

Dalam pada itu, Risteena mengakui tunangnya se0rang yang mengambil berat bukan sahaja dirinya malah seluruh ahli keluarga. Kata Risteena pada malam tersebut tunangnya bimbang jika ada sesuatu yang buruk terjadi pada dirinya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit R0tikaya

Leave a Reply