Rumahtangga G0yah Dan Sudah Failkan Perc3raian,1ni Jawapan DS Shahida dan DS Aliff Syukri

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Isteri kepada usahawan k0smetik p0pular Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Datin Seri Nur Shahida M0hd Rashid enggan memberikan k0men terhadap dakwaan dia sudah memfailkan perc3raian di m@hkamah.

Shahida ketika dihubungi Harian Metr0 berkata, dia mem0h0n maaf kerana tidak dapat memberikan k0men lanjut mengenai status rumah tangganya.

“Bab rumah tangga saya tak nak k0men. Minta maaf ya,” katanya ringkas.

Ditanya adakah semua anak-anak berada dengannya ketika ini, Shahida hanya menjawab ‘ya’ menerusi aplikasi Wh@ts4pp. Sementara itu, Aliff ketika dihubungi juga enggan mengulas mengenai perkara itu.

“N0 k0men”, katanya kepada Harian Metr0.

Kisah rumah tangga Alif dan Shahida mula menjadi bualan hangat apabila kedua mereka sudah tidak lagi saling mengikuti di 1nstagram.

“Saya dan isteri baik-baik saja. Tidak ada apa-apa berlaku antara kami,” kata usahawan k0smetik, Datuk Seri Aliff Syukri mengenai hubungannya dengan isteri, Datin Seri Nur Shahida.

Menguatkan lagi sp3kul@si mengenai mas@lah rumah tangga mereka apabila Aliff muncul menerusi lagu Cuba Bahagia yang bercerita mengenai lelaki yang dahagakan kebahagiaan dalam hidup daripada 0rang disayangi.

“S0al tidak saling ‘f0ll0w’ di 1nstagram saya tidak mahu k0men. Apabila bercakap mengenai bahagia, bagi saya ia subjektif. Tapi, sudah tentu saya nak bahagia dengan keluarga dan anak-anak.

“0rang luar tidak faham. Dalam kehidupan ada pasang surut. Tekanan kerja, netzen dan keluarga ia ibarat pakej lengkap dalam hidup saya. Jadi, saya perlukan 0rang kuat di sisi saya.

“Jadi, apabila saya keluar lagu ini, ia tidak ada kaitan dengan dengan rumah tangga atau sesiapa pun. Kalau b0leh tidak mahu sentuh mengenai keluarga dan isteri sebab mereka terbabit dalam lagu ini,” katanya.

Aliff yang ditemui pada sesi pelancaran dan tayangan vde0 muzik rasmi lagu Cuba Bahagia di pejabat urusannya berkata, lagu itu bukan bertujuan untuk membuka @ib hubungannya dengan isteri.

“Saya tidak @ibkan keluarga. Saya tidak sentuh sesiapa pun. Saya bahagia dengan perkahwinan dan anak. Lagu ini saya tujukan untuk 0rang yang tak bahagia.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit HMetr0

Leave a Reply