“Saya Lihat Dini Dapat Jadi Ayah Yg Baik Kepada Anak2”-Janna Nick Dah Bagi Hint tu

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sedang hangat bercinta dengan pelak0n berdarah kacukan, Dini Azan Schatzmann, Janna Nick mengakui sifat dan keperibadiannya juga mula berubah. Jika sebelum ini dia se0rang yang kas4r, dia kini lebih lembut dan manja.

Janna berkata ciri yang ada pada Dini membuatkan dirinya terpikat pada jejaka tersebut. Meskipun masih terlalu awal berbicara tentang hal ini, namun Janna berkata Dini mempunyai ciri-ciri se0rang ayah yang baik.

“Dalam hidup ini, apabila kita tahu kita mulai memandang sesuatu perhubungan itu dengan serius, kita akan mula mencari ciri-ciri yang b0leh membantu kita membina keluarga dengan baik.

“Dini se0rang yang lembut tetapi di sebalik kelembutan itu dia mempunyai sifat tegas yang saya lihat dapat menjadi se0rang ayah yang baik kepada anak-anak. Mungkin terlalu awal tetapi itulah yang saya nampak dalam diri Dini,” katanya.

Menurut Janna, berbeza dengan lelaki lain, meskipun dibesarkan di luar negara namun Dini se0rang anak emak dan sangat lembut apabila berkata-kata. Janna berkata, perwatakan yang berbeza membuatkan mereka saling melengkapi.

“Ramai berpendapat anak Mat Saleh biasanya lebih beb4s tetapi Dini lebih kepada mummy’s b0y dan lembut kala berbicara. Dia hidup dalam prinsip sendiri dan itulah membuatkan dia disenangi.

“Kalau nak dibandingkan Dini dan saya, Dini adalah 0rang yang paling energetic, suka ketawa, suka menyanyi dan lebih gil4-gil4. Saya pula 0rang yang kurang bercakap. Sebab itu kami b0leh sekepala,” katanya.

Sebelum ini kec0h bila Janna Nick did4kwa sudah berkahwin dengan kekasinya, Dini Schatzmann di Selatan Thailand pada Jun tahun lalu. Perkara itu mula hangat diperkatakan menerusi pend3dahan se0rang pengguna laman Tw1tter yang memuat naik keratan yang memaparkan maklumat peribadi Janna dan Dini.

Bagaimanapun, Janna yang juga pengacara Mel0di ketika dihubungi menafikan d4kwaan itu. Janna turut berkata, tiada sebab untuk dia berkahwin secara senyap kerana dia bukan bercinta dengan lelaki berstatus suami 0rang. Janna turut menegaskan tindakan tegas akan diambil kepada individu yang menyebarkan maklumat peribadi dirinya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit R0tikaya

Leave a Reply