“Saya Penat Dihakimi Netzen..Semak 0tak jer”-Unf0ll0w Datin Shahida Jadi Isu,Bonda Rozita Mula Bersuara

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak kebelakangan ini, rumah tangga usahawan k0smetik terkenal Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida M0hd Rashid berterusan menjadi pers0alan.

Bahkan, timbul pula sp3kulasi tidak enak dan antaranya juga yang dikatakan bahawa mereka tidak lagi mengikuti satu sama lain menerusi laman 1nstagram.

Walau bagaimanapun, tidak disangkakan nama ibunya, R0zita Ibrahim atau turut sin0nim dengan panggilan B0nda R0zita juga dikaitkan apabila dia dikatakan tidak lagi mengikuti atau ‘unf0ll0w’ menantunya itu, Datin Seri Nur Shahida sehingga timbul pula pelbagai sp3kulasi.

0leh itu, B0nda R0zita menerusi 1nstagram bersuara dengan menegaskan hubungannya dengan menantu itu, Datin Seri Nur Shahida baik saja. Malah baginya, isu unf0ll0w tidak seharusnya menjadi t0pik perbualan sehingga menjejaskan hubungan kekeluargaan mereka.

Unf0ll0w menantu, Datin Shahida jadi isu B0nda R0zita bersuara

“Dia tetap anak menantu saya lah till jannah”

Kata B0nda R0zita menerusi tulisannya di laman 1nstagram juga dia memberitahu bahawa hubungannya dengan Datin Seri Nur Shahida masih baik.

Tambahnya juga, dia tidak pernah memburukkan menantunya itu dan tidak mencampuri dunia luar selain dia menegaskan bahawa Datin Seri Nur Shahida tetap menantunya sehingga akhir hayat.

Malah dia memberitahu bahawa Datin Seri Nur Shahida merupakan ibu kepada cucu-cucunya dimana pasangan usahawan ini kini memiliki 5 0rang anak.

“Saya tak pernah burukan Ida…”

Pun begitu, menerusi p0sting B0nda R0zita berkenaan membuatkan rata-rata netzen yang mengikuti mend0akan keluarga usahawan terkenal ini. Itulah yang terbaik buat masa ini.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber 1nstagram B0nda R0zita kredit HCL

Leave a Reply