“Saya perlu berubah jadi matang!”-Lama tak muncul dengan vde0 pelik,Aliff Syukri nekad berubah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

SERING dik3cam kerana kandungan vide0 yang dimuat naik di 1nstagram, usahawan k0smetik Datuk Seri Aliff Syukri berkata dia ingin memulakan azam baharu dengan mengurangkan perk0ngsiannya di laman tersebut. Menurut Aliff, dia mahu berehat daripada media s0sial dan memberikan f0kus kepada keluarga serta perniagaan.

“Ramai 0rang kata kenapa Datuk tidak buat vide0 yang pelik-pelik. Bukan apa, saya rasa saya dah nak berehat dan nak f0kus kepada keluarga… maklumlah saya dah tua.

“Ini masanya saya memberikan tumpuan lebih kepada keluarga saya dan juga bidang perniagaan. Kalau b0leh hari-hari nak macam ini (bercuti) sebabnya dah malas nak berfikir s0al bisnes. Sudah 12 Tahun saya f0kus kepada bisnes sehingga jarang ada masa untuk keluarga,” katanya menerusi Instagram.

Bersama kapsyen tersebut dia turut berk0ngsi vide0 pendek percutiannya bersama keluarga di sebuah pulau di Sabah. Sementara itu penyanyi lagu Cuba Bahagia mengakui bimbang jika kesibukkan dunia membuatkan dia terlepas m0men indah bersama anak-anak.

“Sekarang ni saya perlu berubah dan menjadi lebih matang khususnya kepada anak-anak saya yang meningkat remaja. Saya takut nanti apabila mereka dah besar, saya akan terlepas peluang bersama dengan mereka. D0akan saya sekeluarga selamat dan juga gembira. Terima Kasih kerana sentiasa meny0k0ng saya!,” ujarnya.

Aliff Syukri dan Nur Shahida berkahwin pada tahun 2007. Pasangan ini dikurniakan lima 0rang cahaya mata iaitu Ammaar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham dan Yus0ff Al Qardawy dan Raudhah Arshiyah serta se0rang anak angkat, Aminah.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply