Saya rindu awak setiap detik dan ketika..-Pertama kalinya BCL k0ngsi f0t0 arw4h suaminya Ashraf Sinclair

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Penyanyi dan pelak0n terkenal Ind0nesia, Bunga Citra Lestari (BCL) buat kali pertama memuat naik gambar suaminya, arw4h Ashraf Sinclair di Instagram miliknya sejak pelak0n itu meningg4l dunia.

Pelak0n, m0del dan pengacara dari Malaysia yang berkahwin dengan BCL, Allahy4rham Ashraf Daniel M0hamad Sinclair meningg4l dunia pada 18 Februari lalu akibat ser4ngan jantung.

Kehilangan Ashraf dirasai bukan sahaja 0leh peminat-peminatnya di Malaysia dan Ind0nesia, tetapi pastinya juga daripada ahli keluarga serta teman-teman selebriti.

Pada hari pertama Aidilfitri, BCL turut berk0ngsi rasa syukurnya dapat berpuasa serta merayakan lebaran bersama 0rang-0rang yang tersayang, dan mem0h0n kepada Allah agar menjaga Ashraf. BCL berk0ngsi perkara tersebut di IG St0ries miliknya.

Dalam entri terbaru di Instagramnya, BCL berk0ngsi sekeping gambar arw4h sedang bermain dengan warna-warna, merupakan gambar pertama arw4h yang dimuat naik ke Instagram selepas arw4h meningg4l dunia.

“Hey Y0u, I miss y0u… Each and everyday…” tulis BCL ringkas tapi penuh bermakna pada entri gambar tersebut.

Gambar perk0ngsian tersebut mendapat hampir 700,000 Likes dan hanpir 19,000 k0men daripada teman-teman artis dan juga peminat-peminat.

Tahun ini, merupakan Lebaran pertama bagi BCL, N0ah, dan keluarganya tanpa kehadiran Ashraf Sinclair. Lebaran tahun 2019 lalu, BCL merayakan Lebaran bersama Ashraf Sinclair. Mengenakan pakaian bernuansa hijau, terlihat BCL tak hanya merayakan Lebaran bersama keluarga besarnya dan Ashraf.

Bunga Citra Lestari berkahwin dengan Allahy4rham Ashraf Sinclair pada tahun 2008 dan dikurniakan se0rang cahaya mata lelaki, N0ah Aidan Sinclair.

Sem0ga Allahy4rham Ashraf ditempatkan bersama 0rang-0rang yang beriman dan beramal s0leh. Al-Fatihah. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply