“Saya Tak Bntai Dat0′ Rizalman Sebab Dia Tak..”-Sharifah Sakinah Kr1tik Zarina Anjoulie Kerana..

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Sharifah Sakinah mend@kwa dia bertindak mengkr1tik Zarina Anj0ulie kerana tidak bersetuju dengan tindakan rakan industrinya itu yang dikatakan menyalahgunakan platf0rm media s0sial untuk membuat reviu pr0duk-pr0duk yang tidak mendapat kelulusan.

Menurut Sakinah, dia juga tidak pernah menyebelahi mana-mana pihak dalam k0ntr0versi yang terc3tus antara beberapa selebriti dengan Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju itu.

“Berkaitan dengan live saya semalam, saya masih dengan pendirian saya untuk elakkan berb@lah masa C0v1d19 ini. Jadi, saya tidak mempertahankan sesiapa dalam k3s Anju vs selebriti.

“Hanya kerana saya bukan dipihak Anju, itu tak bermaksud saya menentangnya. Saya hanya berulang kali mengingatkan diri saya dan sesiapa yang membuat reviu pr0duk, t0l0ng pastikan ia sah dan selamat untuk 0rang walaupun ia untuk charity (kebajikan),” katanya menerusi satu entri yang dimuat naik di 1nstagram malam tadi.

Terdahulu, Sakinah menerusi 1nstagram Live difahamkan mengkr1tik tindakan Anju yang did@kwa cuba mendapatkan perhatian netzen dengan mem@lukan rakan artis sebagai ‘c0ntent’ bagi melariskan bisnes reviu pr0duk yang dilakukannya selama ini.

Dalam pada itu, Sakinah turut menafikan d@kwaan Anju yang menyifatkan rakan artis hanya berani menentang dirinya sahaja biarpun terdapat individu lain dalam industri yang mengkr1tik g0l0ngan artis.

“Saya tak bantai Datuk Rizalman sebab dia tak buat review dan Datuk Rizalman mana taja artis. Semalam nak n0mb0r Anju nak telef0n, tak balas!!,” jelasnya.

Beberapa hari ini, beberapa rakan artis dikatakan mengkr1tik tindakan Anju yang did@kwa menjadi batu api dalam perdebatan antara netzen dan beberapa artis yang mempers0alkan bantuan kerajaan. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply