Saya tak nak jadi macam dulu2..Cukuplah orang tahu kita dah berpunya!-Zara Zya

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

KEGAGALAN cinta lalu membuatkan pelak0n Zara Zya lebih berhati-hati dalam berk0ngsi kisah bahagia hubungannya dengan jejaka yang baru dikenali beberapa bulan lalu.

Bagi Zara atau nama sebenarnya Zainurul Razia M0hd Zainuddin, 34, cukuplah sekadar peminat mengetahui dia kini sudah berpunya, namun untuk berk0ngsi lebih lanjut mengenai hubungan istimewa itu bukanlah waktu yang sesuai.

“Apa yang saya b0leh cakap memang sedang mengenali sese0rang tapi untuk bercerita mengenai hal lain seperti perkahwinan biarlah ia menjadi rahsia… sebabnya sekarang saya nak f0kus bisnes dahulu.

“Saya tak nak jadi macam dulu-dulu, jadi lebih baik saya rahsiakan hubungan baharu ini… bukan serik tapi sekarang ini saya rasa lebih selesa begini. Kita rileks dulu, janji 0rang tahu kita dah ada (kekasih).

“Sejujurnya, sekarang ini bayangan nak kahwin pun belum ada, kalau dah sedia nak kahwin kami akan terus buat, bukan nak sembunyi cuma itulah sekarang tak berani lagi nak cakap,” katanya kepada mStar.

Zara Zya ditemui semasa pembukaan rest0ran sulung miliknya, ZaraZyaC00ks (ZZC) di Jalan Setia Dagang, Setia Alam, Selang0r pada Isnin.

Pada April lalu, Zara mengakui dia sedang bahagia bersama insan tersayang apabila menulis kapsyen r0mantis di Instagram. Zara bagaimanapun berkata, terlalu awal untuknya mendedahkan identiti lelaki tersebut kerana mereka masih dalam pr0ses perkenalan.

Pelak0n drama Seadanya Aku ini pernah mengikat tali pertunangan dengan pelak0n Hafreez Adam pada 0kt0ber tahun lalu, namun hanya bertahan selama tiga bulan.

Bercakap mengenai pembukaan rest0ran baharu miliknya itu, Zara memberitahu teman lelakinya memberikan s0k0ngan penuh dan memintanya kuatkan diri menempuh cabaran sebagai ahli perniagaan.

“Dia sangat meny0k0ng dan memberikan nasihat serta tunjuk ajar dalam bidang ini… antara pesanannya, jangan mudah putus asa dan kalau ada yang mencela atau cuba menjatuhkan, abaikan sahaja!

“Malah, dia turut meny0k0ng karier saya sebagai pelak0n… walaupun dia tiada kaitan dalam bidang seni, namun dia terbuka dengan banyak perkara.

“Alhamdulillah saya dikelilingi ramai individu yang selalu memberi s0k0ngan dan sentiasa berada di belakang ketika kita memerlukan,” ujarnya.

ZZC menyediakan pelbagai hidangan istimewa dengan harga berpatutan dan ber0perasi setiap hari bermula pukul 12.30 tengah hari sehingga 11.30 malam.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply