“Saya tersepit..ia sudah menjadi k3s p0lis”-Akhirnya Aliff Syukri Bersuara Jelaskan Apa Yang Terjadi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Usahawan k0smetik Datuk Seri Aliff Syukri memilih untuk tidak mengeluarkan sebarang kenyataan meskipun diasak dengan pelbagai s0alan berhubung d@kwaan dia melakukan pend3raan terhadap anak angkatnya, baru-baru ini.

Aliff berkata, tindakannya mengunci mulut daripada mengeluarkan kenyataan adalah kerana bimbang jika ianya menganggu si@satan p0lis.

“Di sini apa yang b0leh saya cakap isu saya ini masih dalam si@satan p0lis lagi. Apa-apa pun terima kasih atas kerjasama pihak media memberikan perhatian kepada isu saya ini. Saya bukan tak nak k0men tapi saya tersepit… sebab tidak b0leh bercakap lebih mengenai perkara ini kerana ia sudah menjadi k3s p0lis.

“Biarlah mereka membuat si@satan. Saya tidak mahu mengeruhkan keadaan lagi. Saya berharap perkara ini dapat diselesaikan segera,” katanya.

Sementara itu, Aliff meminta netzen tidak membuat sebarang spekvlasi berhubung isv ini dan memberi ruang kepada pihak berwajib menjalankan si@satan.

“Saya harap supaya masyarakat terutama netzen berhenti membuat sebarang spekvlasi… biar 0rang yang sepatutnya buat kerja,” ujarnya.

Terdahulu, tul@r salinan lap0ran p0lis yang yang turut tertera nama Datuk Seri Aliff Syukri dan anak angkatnya Aminah Alip Shah.

Malah, 1nstagram usahawan k0smetik itu turut mula dibanjiri dengan k0men netzen yang mahukan penjelasan berhubung isu ini. Pada Khamis lalu, pihak p0lis mengesahkan sudah menahan Aliff bagi membantu si@satan. Bagaimanapun, Aliff dibebaskan dengan jaminan p0lis pada hari sama.

K0men warganet

“Iyeeee… Kita tunggu live dari dia yang mana nanti dalam video tuh, dia nangis2 sambil kata apa silap dia, apa salah dia, lepas tuh letak bini kat sebelah, letak anak kat sebelah.. untuk pancing rasa simpati.. mmmppphhh… Tapi memasing sekarang kalu nk kec@m, terpaksa bertapis2 sebab takut kalau over sangat, nnti kena s@man..” tulis Muscade Kiss

“Lah dah tersepit ke DAS ni?kesian nye..aku kesian dgn isteri dan bunda DAS..didikan dah cukup,bimbingan dah cukup cuma DAS yg tak pandai corakkan hidup die sendiri..alhamdulillah dikurniakan isteri dan ibu yg penyabar..lagi satu,hal rumahtangga org sebok nak masuk campur,skrg hal sendiri dah rase tersepit pulak..adoii..” tulis Rash Rudd Ray

Malah Datuk Seri Aliff Syukri juga telah diminta menyerahkan kanak-kanak itu di bawah jagaan pembantu peribadinya buat sementara. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply