Sekali lagi Syahmi Sazli Terima Trofi Youtube Untuk Channel Kedua Bikin Ramai Artis Terkejut

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Sejak kebelakangan ini, ramai selebriti yang menjadi Y0uTuber meraih trofi Y0uTube Silver Play Button daripada Y0uTube kerana channel Y0uTube mereka.

Walau bagaimanapun, tidak disangka bahawa Y0uTuber terkenal Syahmi Sazli juga menerima trofi berkenaan. Pastinya ramai keliru kerana menerusi Y0uTube popularnya yang menggunakan nama Syahmi Sazli sudahpun meraih trofi Y0uTube Gold Play Button.

Pun begitu, ujar Syahmi Sazli bahawa dia menerima trofi berkenaan untuk channel Y0uTube keduanya yang menggunakan nama SyahmiSazli Team.

“Alhamdulillah…. dapat Y0uTube Silver Play Button untuk channel kedua, SyahmiSazli Team. Terima kasih semua yang support.” Ujarnya menerusi Inst4gram. Dalam pada masa yang sama, dia turut mengucapkan terima kasih kepada orang ramai yang menyokongnya.

Untuk rekod, YouTube Syahmi Sazli yang turut popular dengan segmen ‘Drama Spontan’ kini telah mempunyai 2.24 juta subscribers. Penangan hasil kerjanya bersama pelakon Asif Suhaimi dan Yoe Parey juga membuatkan mereka semakin dikenali ramai.

Malah ‘Drama Spontan’ juga menerima sambutan luar biasa dan respon positif warg4net yang akui segmen berkenaan membuatkan mereka terhibur.

Dalam pada itu, diruangan k0men perkongsian Syahmi Sazli menerusi Instagram miliknya itu juga menerima k0men pujian daripada kedua-dua selebriti terkenal ini.

Posting Syahmi Sazli dengan berkongsikan dua keping foto dia bersama isteri, Anissa Faizul dan Asif Suhaimi serta Yoe Parey tersenyum memegang trofi berkenaan juga meraih ribuan tanda suka.

Selain Syahmi Sazli, selebriti Uyaina Arshad juga menerima trofi yang sama dan adik Neelofa iaitu Athisha Khan juga mendapat trofi berkenaan.

Anda boleh juga tengok Uyaina Arsyad, Uyaina Arshad terima trofi dari YouTube, ‘content’ terbaik buat ramai suka! Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber HCL

Leave a Reply