Selepas 2Bulan Pemergian Ashraf Sinclair, BCL K0ngsi Vde0 Kelakuan ‘Ganjil’ Arw4h Suaminya

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pemergian Ashraf Sinclair memang mengejutkan ramai. Tanpa menunjukkan sebarang tanda masalah kesihatan, beliau pergi buat selamanya disebabkan 0leh ser@ngan jantung. Dalam suasana sedih, Bunga Citra Lestari (BCL) sudah tentunya merupakan insan yang paling terkesan dek kemat1an suami.

Ashraf dikatakan bertemu Bunga Citra lestari (BCL) pada tahun 2007 ketika penyanyi itu mempr0m0sikan albumnya di Malaysia. Sepatutnya Bunga ditemubual 0leh salah se0rang pengacara pr0gram televisyen namun terpaksa digantikan 0leh Ashraf yang juga merupakan pelak0n baharu ketika itu.

Apa yang lucunya, semasa temubual tersebut Ashraf tersalah menyebut nama BCL sebagai Bunga Cinta Lestari. Gara-gara ins1iden itu, hubungan mereka menjadi semakin rapat dan dalam diam mereka menjalinkan hubungan jarak jauh antara Kuala Lumpur dan Jakarta.

Baru-baru ini sebuah vde0 telah dimuatnaik di 1nstagram menunjukkan betapa mendalamnya cinta Ashraf pada Bunga yang ketika itu sedang berduk4. Tatapan Ashraf yang penuh kasih sayang itu membuatkan ramai netzen terharu dan sebak.

Rata-rata netzen meluahkan rasa sedih dan sedekahkan Al-Fatihah pada arw4h Ashraf Sinclair. Ini antara k0men-k0men netzen:

“Tatapan a bang asraf penuh cinta sem0ga khusnul kh0timah”

“Tatapan penuh cinta dan kasih”

“Kelihatan sekali Alm Ashraf sangat sayang dan cinta pada mba bunga .Alfatihah utk Alm4rhum Ashraf”

“Yaa allah tatapan mata suaminyaa penuh cinta dan penuh haru..ga nyangka beberapa thn kemudian istrinya hrs ke tempat ini untuk mem4kamkan sang suaminy”

“Pandangannya terhadap BCL penuh pengertian, sungguh empati”

Selepas lebih sebulan menyepikan diri daripada membuat sebarang p0sting di laman s0sial sejak pemergian Ashraf, BCL akhirnya muncul dengan entri terbaharu pada ulang tahun kelahirannya.

Terdahulu, Ashraf men1nggal dunia ak1bat ser4ngän jantung kira-kira pukul 4.00 pagi (waktu tempatan) pada 18 Februari. Allahy@rhäm telah dikebum1kan di k0mpleks pemakam@n San Dieg0 Hills, Karawang, Jawa Barat, Ind0nesia.

Allahy@rhäm meninggalkan se0rang b4lu dan anak lelaki bernama N0ah berusia 10 tahun. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih!

Leave a Reply