Selepas bisnes Ebit Lew,netzen pakat serbu ‘shopping’ di butik Adam Corrie pulak

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas netzen ‘berpakat’ membeli pakaian di butik Ebit Lew, pendakwah terkenal itu tidak menang tangan sehingga terpaksa mencari 100 tukang jahit gara-gara terlalu banyak menerima tempahan.

Banyak sangat tempahan!

Selain pendakwah tersebut, rata-rata netizen juga mencadangkan supaya 0rang ramai memberikan s0k0ngan terhadap pelak0n Adam C0rrie Lee dengan membeli pakaian di butik miliknya Mr & Mrs Adam C0rrie Exclusive.

Ini kerana pelak0n yang cukup sin0nim dengan watak antag0nis itu juga sering tampil menghulurkan bantuan kepada g0l0ngan yang memerlukan sepanjang temp0h Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Menurut mereka, perniagaan kedua-dua insan tersebut mempunyai reka bentuk menarik selain harga yang berpatutan serta 100% buatan Malaysia.

Bantu pr0duk tempatan!

Adam pun banyak sumbangan

Jangan lupa singgah

Beliau pun kembali kepada fitrah asal

S0k0ng barang mereka!

Walau bagaimanapun, butik milik Adam yang terletak di Busana@Menara Mara, Kuala Lumpur ketika ini ditutup buat sementara waktu namun b0leh membuat tempahan secara ‘0nline’ di www.adamc0rrie.my.

Terdahulu, segelintir netzen di media s0sial menyuarakan pendapat untuk tidak membeli di sebuah jenama pembekal kain p0pular selepas did4kwa menyentuh isu bangsa Melayu yang mengundang rasa b3rang 0rang ramai.

Isu bertambah panas apabila se0rang individu menggunakan nama N0r Lizah turut menghin4 Melayu dengan lebih teruk menerusi penggunaan perkataan b0d0h dan sebagainya.

Bagaimanapun difahamkan, pemilik akaun tersebut, N0r Lizah itu dikatakan telah membuat lap0ran p0lis kerana tidak membuat hantaran itu sebaliknya dilap0rkan berkata akaun Faceb00knya telah dig0dam.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Adam C0rrie Kredit 0hmymedia

Leave a Reply